Zappit

Άρης Σοϊλέδης: «Αν ήμουν στο Survivor All Star θα έχανα τον εαυτό μου»

"Είμαι ευγνώμων και τυχερός που δεν πήγα" παραδέχεται ο Άρης Σοϊλέδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης στο Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην All Star εκδοχή του Survivor εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν βρέθηκε εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο.

Οι φανατικοί του «Survivor All Star» αλλά και το Twitter θεωρούν δίκαιο ότι έπρεπε να ήσουν στο reality φέτος. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Παίρνω πολλά μηνύματα καθημερινά – ακόμη και ο κόσμος που με πετυχαίνει στο δρόμο, με ρωτάει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η απάντηση είναι απλή: Δεν με κάλεσαν να πάω! Εντέλει όμως, αισθάνομαι τυχερός που δεν πήγα. Καταρχήν, έτσι όπως εξελίσσεται το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Έχω μιλήσει και με παίκτες που αποχώρησαν και όλοι μου λένε «καλύτερα που δεν πήγες στον Άγιο Δομίνικο» και πως είναι διαφορετικά από αυτά που είχα ζήσει εγώ στο δικό μου «Survivor». Δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ όλους εκείνους που είναι μέσα στο παιχνίδι και που, από ό,τι φαίνεται, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Επίσης, προέκυψε το «J2US» και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Δεν νιώθεις, δηλαδή, πικρία που δεν πήγες στο «Survivor All Star»;

Πικρία και στεναχώρια ένιωσα όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν με είχαν καλέσει, αλλά και το επόμενο διάστημα που έμπαιναν κι άλλοι παίκτες και εγώ δεν είχα ενημέρωση. Τώρα όμως, είμαι ευγνώμων και τυχερός που δεν πήγα! Στο J2US, είμαστε καθαροί, τρώμε ωραία – ακριβώς το αντίθετο από αυτά που θα αντιμετώπιζα στο «Survivor All Star». Επίσης, σκέφτομαι πως με όλα αυτά που γίνονται στο παιχνίδι, αν πήγαινα ίσως και να έχανα την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου, στην περίπτωση που θα «έχανα» τον εαυτό μου.

Λες πως δεν είχες καμία επικοινωνία με την παραγωγή του «Survivor All Star». Συνέβη κάτι μεταξύ σας, κάτι που δεν ξέρουμε; Ή απλώς δεν σε κάλεσαν;

Καμία επικοινωνία, κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου. Όχι, δεν υπήρχε καμία παρεξήγηση ή τσακωμός. Ίσα ίσα που με τους ανθρώπους της παραγωγής, τους κάμεραμέν, τους ηχολήπτες, τους δημοσιογράφους που μας έπαιρναν τις δηλώσεις, είχα πολύ καλή επαφή και σχέση. Εντέλει, ποτέ δεν έμαθα τον λόγο που δεν πήγα. Και αν αφήσω στην άκρη τον Άρη Σοϊλέδη, δεν πρέπει να πουν στον κόσμο που ρωτάει για μένα γιατί δεν έβαλαν τον καλύτερο παίκτη όλων των Survivors, όπως αναφέρουν και τα στατιστικά; Ας εξηγήσουν στον κόσμο γιατί δεν πήγα στο All Stars!