Άρης Αντωνόπουλος: «Μερικές φορές η τέχνη απαλύνει την ψυχούλα μου και άλλες την κάνει χίλια κομμάτια»

Άρης Αντωνόπουλος

"Εννοείται ότι έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πορείας μου στην υποκριτική τέχνη" εξομολογήθηκε ο Άρης Αντωνόπουλος.

Ο Άρης Αντωνόπουλος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αντωνοπούλου με αφορμή την καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα καθώς και τα ερεθίσματα που λαμβάνει από την τέχνη.

Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες στην καριέρα σου; Πως τις ξεπερνάς;

Εννοείται ότι έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες κατά τη διάρκεια της πορείας μου στην υποκριτική τέχνη. Οι δυσκολίες έρχονται καθημερινά και ασταμάτητα. Από εκεί και πέρα, καταφέρνω και τις ξεπερνάω κάνοντας διαλογισμό.

Τι σου προσφέρει η ενασχόληση σου με την τέχνη; Αισθάνεσαι ότι σε βελτιώνει ως άνθρωπο;

Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη βελτίωση; Αν εννοείς ότι με ταΐζει, ναι, δόξα τω Θεώ μπορώ και ζω μέσα από τη δουλειά μου. Αν εννοείς ότι απαλύνει την ψυχούλα, θα έλεγα μερικές φορές ναι, όμως, άλλες φορές μού την κάνει χίλια κομμάτια. Αν εννοείς ότι μου δίνει ζωτικότητα, ναι, στο 100 plus. Η τέχνη μού δίνει ερεθίσματα να ανακαλύψω και εμένα και τον κόσμο εκεί έξω.