Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν με ενδιαφέρει να εκπλήσσουμε το κοινό, δεν είναι αυτή η δουλειά μας»

Αργύρης Πανταζάρας

"Έτσι και αλλιώς, πλέον με αυτά που συμβαίνουν με τίποτα δεν εκπλήσσεται" διευκρινίζει ο Αργύρης Πανταζάρας.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε αυτή την εβδομάδα ο Αργύρης Πανταζάρας στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον δικό του ορισμό της επιτυχίας αλλά και τους ρόλους με τους οποίους θα ήθελε ιδανικά να συναντηθεί στο μέλλον.

Τι ορίζεις ως επιτυχία;

Να είσαι υγιής μέσα σε αυτό που κάνεις. Να νιώθεις πληρότητα και ευγνωμοσύνη. Η επιτυχία είναι επίπλαστη έννοια. Η ζωή δεν είναι ένας αγώνας καλύτερης απόδοσης.

Για ποιον ή τι είδους ρόλο θα ήθελες να σε σκεφτούν, που θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη;

Εσύ να μου πεις τι θα αποτελούσε έκπληξη. Εγώ που να ξέρω τι αποτελεί έκπληξη για τον άλλο. Εγώ θέλω να κάνω έναν ρόλο στην ηλικία μου και στην εποχή μου. Αυτό θα ήταν έκπληξη για μένα. Ακόμα μου αρέσει αυτός ο τύπος από το «Mr. Robot», έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε που βγήκε αυτή η σειρά και κανείς δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο, μια σειρά ή μια ταινία.

Δεν ξέρω τι αποτελεί έκπληξη για το κοινό, δεν με ενδιαφέρει να το «εκπλήσσουμε», δεν είναι αυτή η δουλειά μας. Έτσι και αλλιώς, πλέον με αυτά που συμβαίνουν με τίποτα δεν εκπλήσσεται. Ίσως να είχε πλάκα μια τεράστια παρωδία. Ίσως να ενσάρκωνα κάτι από το ρεπερτόριο του Στιβ Κάρελ ή του Τζόνα Χιλ ή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Πηγή εικόνας: NDP Photo