Αργύρης Αγγέλου: «Θεώρησα ότι ήταν σαν δώρο Θεού αυτό που μου συνέβη τότε»

Αργύρης Αγγέλου

"Έκλεισα το σπίτι μου, έφυγα για τη Χαλκίδα, έζησα τον μπαμπά μου για οκτώ μήνες λίγο πριν φύγει" περιγράφει ο Αργύρης Αγγέλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθεια που έλαβε από την ψυχοθεραπεία μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του λόγω υπερκόπωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Αργύρης Αγγέλου εξομολογήθηκε πως «εκείνη την περίοδο έκανα δυο τρεις συνεδρίες με ψυχολόγο, γιατί ο γιατρός μου με συμβούλεψε να το κάνω, καθώς δεν είχε καταλάβει αν ένιωθα τη σοβαρότητα της κατάστασης μου. O ψυχολόγος κατάλαβε αμέσως ότι είχα απόλυτη συναίσθηση του τι έκανα. Κι όταν με ρώτησε πως ήθελα να προχωρήσω, του είπα ότι ήθελα να κλείσω το σπίτι μου και να πάω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου στην Χαλκίδα».

«Να κατεβάσω διακόπτες, να κάτσω εκεί να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να σκεφτώ πως πρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου. Αμέσως μου απάντησε «αυτό πρέπει να κάνεις κι εμείς τα ξαναλέμε μετά». Έκλεισα το σπίτι μου, έφυγα για τη Χαλκίδα, έζησα τον μπαμπά μου για οκτώ μήνες, λίγο πριν «φύγει» επομένως τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί εγώ μέσα σε εκείνο το διάστημα μίλησα με τον μπαμπά μου, έφαγα μαζί του, σκαλίζαμε τον κήπο, του είπα πράγματα που δεν του είχα πει ποτέ».

«Επομένως, θεώρησα ότι ήταν σαν «δώρο Θεού» αυτό που μου συνέβη τότε. Όταν γύρισα μετά στην Αθήνα, ξεκίνησα ξανά την τρέλα, απλώς ήξερα πια τα όρια μου, μέχρι που μπορώ να φτάσω» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Αργύρης Αγγέλου σε αυτή τη νέα του συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo