Aras Bulut Iynemli: Στην Ελλάδα ο Τούρκος σταρ

Από τη μικρή οθόνη και σειρές σαν τον "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής" γνωρίσαμε τον Aras Bulut Iynemli και εκείνος ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερη επιτυχία γνωρίζει ο Aras Bulut Iynemli στην γείτονα χώρα με πλήθος επιτυχημένων σειρών μέχρι σήμερα στο ενεργητικό του. Μάλιστα, ορισμένες εξ αυτών έχουν προβληθεί και στη χώρα μας σημειώνοντας αντίστοιχη επιτυχία στο πρόσφατο παρελθόν.

Δεν είναι λίγοι άλλωστε εκείνοι που θυμούνται τον Aras Bulut Iynemli είτε μέσα από τη συμμετοχή στη σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» που προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είτε από το σίριαλ «Προδοσία» που ήρθε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα του STAR.

Αυτό το διάστημα, λοιπόν, ο Τούρκος ηθοποιός φαίνεται πως επέλεξε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Aras Bulut Iynemli να βρίσκεται στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο μαγαζί «Oh Mama» προκειμένου να απολαύσει ένα ιδιαίτερο brunch μαζί με την παρέα του.