Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Κασσελάκης δεν κάνει για την πολιτική, έχει καταπατήσει και αυτό που λέμε δεοντολογία»

Απόστολος Γκλέτσος

"Έκανε βόλτα από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας τον προσωπικό του πλούτο και την προσωπική του ευτυχία" δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη με αφορμή την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, για μια ακόμα φορά, ο γνωστός ηθοποιός εκφράστηκε αιχμηρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξηγώντας πόσο «κακό», κατά τον ίδιο, έκανε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε αρχικά πως «αποφάσισα να κατέβω για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί προτεραιότητα δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά είναι να βάλουμε, να βάλω, πλάτη διότι διαλυθήκαμε και πρέπει να σώσουμε το κόµµα. Πρέπει να σώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να βάλουμε πλάτη στην Αριστερά».

«Εγώ και κάποιοι άλλοι οι οποίοι είμαστε προβεβλημένοι, αλλά έχουμε και ένα βιογραφικό που μπορεί να στηρίξει μια υποψηφιότητα, πρέπει να το κάνουμε. Και το έκανα. Προέτρεψα κι άλλους συντρόφους να το κάνουν και πιστεύω ότι θα το κάνουν κι άλλοι. Αρχικά να φέρουμε κόσμο στην κάλπη και από εκεί και πέρα βλέπουμε για τις προσωπικές µας φιλοδοξίες».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, δε, εκεί ο Απόστολος Γκλέτσος απασφάλισε. «∆εν κάνει. Το παιδί δεν κάνει για την πολιτική. Έχει καταπατήσει ακόμα και αυτό που λέμε δεοντολογία. ∆εν μπορείς να μιλάς για «µαύρα» ταμεία. Σίγουρα δεν κάνει για την Αριστερά, διότι είναι ένας άνθρωπος που του παραδώσαμε ένα κόµµα αριστερό και αυτός έκανε βόλτα από κανάλι σε κανάλι διαφημίζοντας τον προσωπικό του πλούτο και την προσωπική του ευτυχία».

Πηγή εικόνας: NDP Photo