Zappit

Άννα Βίσση: Η πρώτη ανάρτηση και το «ευχαριστώ» μετά τη μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

"Είμαι περήφανη που έχω τόσο όμορφους ανθρώπους να πιστεύουν σε μένα και μπορώ ακόμα να τους κάνει ευτυχισμένους έστω και για λίγο μέσα στη ζωή τους".

Μία ανεπανάληπτη και φαντασμαγορική συναυλία που τα είχε όλα αντάμειψε το κοινό της Αθήνας η Άννα Βίσση το βράδυ του Σαββάτου (5/10). Περισσότερες από 60.000 θεατές έδωσαν το παρών στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τιμήσουν την κορυφαία ερμηνεύτρια, σε ένα μουσικό γεγονός που έγραψε τη δική του ιστορία.

Δημήτρης Κόκοτας – Συγκινεί η σύζυγός του: «Έβαλα στον Δημήτρη το βίντεο με τη φωνή της Άννας Βίσση να το ακούσει»

Ήδη από τις 5 το απόγευμα χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας είχαν κατακλείσει το Καλλιμάρμαρο, περιμένοντας να μπουν πρώτοι στον χώρο που θα γινόταν λίγες ώρες μετά η μεγαλειώδης συναυλία. Μάλιστα, παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεσε για αρκετή ώρα, εκείνοι παρέμειναν υπομονετικά στο σημείο φορώντας αδιάβροχα και κρατώντας ομπρέλες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ, με την Άννα Βίσση να ανεβαίνει στη σκηνή με το τραγούδι «Προτιμώ», καταχειροκροτούμενη από το πλήθος που ζητοκραύγαζε. Η συναυλία είχε διάρκεια τρεισήμισι ώρες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους δεκάδες χιλιάδες θεατές χωρίς κανένα διάλειμμα.

Άννα Βίσση: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Παρόντες στο λαμπερό μουσικό γεγονός ήταν μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρία Καβογιάννη, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Νόνη Δούνια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Μάγδα Τσέγκου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη και ο Μπρούνο Τσερέλα με την Αθηνά Οικονομάκου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) και έχοντας αποφορτιστεί από την ένταση της στιγμής, η Άννα Βίσση θέλησε να μοιραστεί κάποιες ευχαριστίες τόσο με το κοινό που γενναιόδωρα την τίμησε με την παρουσία του αλλά και με τους συνεργάτες της που εργάστηκαν σκληρά για το τελικό αποτέλεσμα.

«Μια εικόνα μόνο;
Μια βραδιά που πέρασε;
Μια συναυλία που έγινε και τελείωσε;
……
Μια ολόκληρη ζωή με ερωτήματα που πήρε την «απάντηση» της θα πω!
Είμαι περήφανη που έχω τόσο όμορφους ανθρώπους να πιστεύουν σε μένα και μπορώ ακόμα να τους κάνει ευτυχισμένους έστω και για λίγο μέσα στη ζωή τους.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ τη Galaxias Live Productions
Για την Άψογη συνεργασία που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια αλλά κυρίως για την διοργάνωση τις πιο δύσκολης συναυλίας που δώσαμε στις 5/10 στο Καλλιμάρμαρο…!
Ό,τι ονειρεύτηκα και θεώρησα σωστό να παρουσιάσω μου το «δημιουργήσατε» με πολύ κόπο αφοσίωση και αγάπη
Εις τα επόμενα λοιπόν Άντρη Ορφανίδου, Niki Boufi Vissi, Vera Boufi, Χάρη, Γιάννη, Τζέρυ, Γιώργο, Μαρία, Μαριάννα, Ζέλια και… Αντριάνα
Photo Credits: Dimitris Tzankatian», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.