Άννα Φόνσου: «Του έβαλαν έκθεση στο σχολείο και είπε ότι τον μπαμπά τον λένε Γιώργο και τη μαμά Αντρέα»

Άννα Φόνσου

"Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, είναι γνωστό ότι στο θέατρο με λέγαν και αδελφομάνα" τονίζει η Άννα Φόνσου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Άννα Φόνσου, αυτή την εβδομάδα, στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και στο περιοδικό Λοιπόν. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός και ιδρύτρια του «Σπιτιού του ηθοποιού» κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια όσο και για την συντροφικότητα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών;

Δεν με ενοχλούν καθόλου οι ομοφυλόφιλοι, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι γνωστό ότι στο θέατρο με λέγαν και αδελφομάνα. Αυτό που με ενοχλεί, είναι για τα παιδιά. Πως θα πει ένα παιδί μαμά και μπαμπά δυο άντρες; Θα του δημιουργηθούν κενά. Οι ίδιοι ας βάλουν και νυφικό, δεν με ενοχλεί καθόλου. Κάποιοι γνωστοί μου ομοφυλόφιλοι έχουν παιδί και όταν του έβαλαν έκθεση στο σχολείο, είπε ότι τον μπαμπά τον λένε Γιώργο και τη μαμά Αντρέα. Έφυγε μετά στο εξωτερικό και δεν θέλει να ξαναγυρίσει.

Εσείς έχετε την ανάγκη ενός συντρόφου;

Έχω φίλες που είναι τόσο κοντά μου οπότε δεν έχω ανάγκη από κανέναν άντρα να μου κρατάει το χέρι. μου έχουν κρατήσει το χέρι τόσοι άντρες που πια έχει παραλύσει. Έχω και την εγγονή μου που είναι αντικαταστάτρια μου στα ερωτικά. Ασχολείται με κολύμβηση στο ύπτιο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo