Αναστασία Τσιλιμπίου: «Έχω μιλήσει για κάποιες σχέσεις μου, δεν αφορά κανέναν με ποιον βγαίνω και τι κάνω»

Αναστασία Τσιλιμπίου

"Νομίζω είμαι σε μία ηλικία που καλύτερο είναι να γνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά μου μόνο".

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε η Αναστασία Τσιλιμπίου. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη σχέση της με τα social media, την αναγνωρισιμότητα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Πάρα πολλές φορές έχω έρθει αντιμέτωπη με άσχημα σχόλια μέσα από τα social media. Στην αρχή μου χάλαγαν πάρα πολλή ενέργεια και με έπνιγε η αδικία, γιατί ό,τι και να πεις κατακρίνεται επικρατεί μία τοξική ατμόσφαιρα. Πλέον όμως άρχισα να μην ασχολούμαι ή απαντάω με χιούμορ και ευγένεια. Δεν μπορώ να χαλάω την ενέργειά μου σε κάτι που δεν μου προσφέρει τίποτα», δηλώνει η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Είναι ευλογία και χαίρομαι πάρα πολύ όταν ο κόσμος μου μιλάει. Μπορεί σαν άνθρωπος εμένα να μη μου αρέσει η υπερβολική οικειότητα αν δεν ξέρω τον άλλο και μπορεί κάποιος να έρθει να με αγκαλιάσει ξαφνικά, αλλά εντάξει, στην Ελλάδα ζούμε. Τι να πουν στο Hollywood οι καλλιτέχνες, που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους, επειδή τους περιμένουν 50 παπαράτσι. Ευλογημένοι είμαστε, κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το ότι έχουμε την αναγνώριση του κόσμου και μας αγαπάνε είναι τύχη, δώρο», σημειώνει η νεαρή ηθοποιός.

Είναι δική σου επιλογή το να κρατάς την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Ναι, έχω μιλήσει κάποιες φορές για τις σχέσεις που είχα αλλά νομίζω είμαι σε μία ηλικία που καλύτερο είναι να γνωρίζει ο κόσμος τη δουλειά μου μόνο. Νομίζω δεν αφορά και κανέναν με ποιον βγαίνω και τι κάνω», απαντά χαρακτηριστικά η Αναστασία Τσιλιμπίου.