Zappit

Αναστασία Γιάμαλη: «Όταν ανέλαβα το τιμόνι ενημερωτικής εκπομπής, κάποιοι γέλασαν»

«Θεωρούσαν ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω», λέει η Αναστασία Γιάμαλη.

Η Αναστασία Γιάμαλη έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο Mega, αλλά και για τον ανταγωνισμό.

Έχεις άγχος για κάτι;

Έχω προσμονή και άγχος γι’ αυτή τη νέα αρχή στο Mega. Εκτιμώ πως πλέον είμαι καλά εξοπλισμένη, με όλα εκείνα τα δημοσιογραφικά και αναλυτικά εργαλεία, ώστε να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός μεγάλου καναλιού. Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου έχει συμβεί στον αέρα. Οπότε, είμαι έτοιμη και έχω τα αντανακλαστικά για να αντεπεξέλθω.

Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος πλέον.

Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός, αλλά μη ξεχνάς ότι ήμουν σε μια βραδινή ενημερωτική ζώνη, στο Kontra 24, που είχε ανταγωνισμό από όλα τα περιφερειακά κανάλια. Ξέρω πώς είναι να σε νοιάζει τι θα παίξει ο απέναντι. Προσβλέπω στο να δημιουργήσουμε μια συνήθεια στην απογευματινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Το ότι δεν υπάρχει ενημερωτική ζώνη το σαββατοκύριακο σου δημιουργεί την αίσθηση της ευθύνης;

Έχω μάθει στην επαγγελματική μου ζωή να είμαι για τα δύσκολα, όχι για τα εύκολα. Όταν ανέλαβα το τιμόνι μιας «βαριάς» ενημερωτικής εκπομπής, κάποιοι γέλασαν θεωρώντας ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω, οπότε πάμε και εδώ, με σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε.