Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την αδελφή της, Δήμητρα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Η Δήμητρα Πασχαλίδου, δασκάλα στο επάγγελμα, ζει επίσης στη Σουηδία και είναι παντρεμένη με τον πρωταθλητή της πάλης, Θοδωρή Τουνουσίδη.

Στο νυχτερινό κέντρο Romeo, όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου, διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής (19/7) η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ζει και δραστηριοποιείται μόνιμα στη Σουηδία, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, γεμίζοντας τις μπαταρίες της.

Μάλιστα, σε μία από τις σπάνιες κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις, ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παρέα με την αδελφή της, Δήμητρα.

Η Δήμητρα Πασχαλίδου, δασκάλα στο επάγγελμα, ζει επίσης στη Σουηδία και είναι παντρεμένη με τον πρωταθλητή της πάλης, Θοδωρή Τουνουσίδη. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν και μία τρίτη αδελφή, τη Σοφία, και έχουν μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο δεμένες και αγαπημένες είναι μεταξύ τους, στηρίζοντας η μία την άλλη.

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου, η μητέρα μου τα έκανε όλα μόνη της με τρία παιδιά. Δούλευε σε έναν παιδικό σταθμό, καθάριζε τα βράδια, κουράστηκε πάρα πολύ, όπως πολλές μάνες. Υπάρχουν επεισόδια από τη ζωή του πατέρα μου που δεν γνωρίζω καλά. Έχω δουλέψει σκληρά για να τον συγχωρέσω, που δεν ήταν εκεί για εμάς. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, πιστεύω στη συγχώρεση», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την απουσία του πατέρα τους.