Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα λένε και είναι στον χώρο»

Αλέκος Συσσοβίτης

"Θεωρώ ανούσιο να επιλέγονται ηθοποιοί με βάση τους followers και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα" υπογραμμίζει ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο της σειράς «Γιατρός» στον Alpha, ο Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μάλιστα, μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να τοποθετηθεί για την επιλογή ηθοποιών με βάση τους… followers στα social media!

Είστε στον χώρο πάνω από τριάντα χρόνια, σας ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι σκηνοθέτες και παραγωγοί επιλέγουν περσόνες από ριάλιτι και όχι ηθοποιούς να παίξουν στις σειρές;

Δεν πιστεύω ότι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες πέφτουν εύκολα σε αυτή την παγίδα. Η υποκριτική είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν νομίζω ότι παίρνουν παιδιά λοιπόν που δεν μπορούν να σταθούν και δεν μπορούν να παίξουν. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα λένε και είναι στον χώρο. Η δουλειά από μόνη της θα τους πετάξει. Για να αποδείξεις ότι είσαι καλός ηθοποιός πρέπει να αντέξεις στον χρόνο. Αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μας δουλειά, αλλά δε όλες τις δουλειές.

Είναι μόδα επίσης να επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τους followers που έχουν στο Instagram.

Το θεωρώ ανούσιο αυτό και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα!