Άκης Σακελλαρίου: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του ηθοποιού

Άκης Σακελλαρίου

Ο γνωστός ηθοποιός φωτογραφίζεται αγκαλιά με την κόρη του, Σμαράγδα.

Το παρών στη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» στο Ηρώδειο έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (12/9) ο Άκης Σακελλαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να τιμήσει με την παρουσία του τους συναδέλφους του και παραβρέθηκε στον ιστορικό χώρο παρέα με την κόρη του, Σμαράγδα, όπου τους συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός του NDP.

Εκείνος επέλεξε ένα γκρι παντελόνι με ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε μπλε απόχρωση και με print χρυσά φύλλα, ενώ η κόρη του, Σμαράγδα, ένα μαύρο σατέν φόρεμα.

«Με τα παιδιά μου είμαι κοντά. Θέλω να καταλάβουν ότι το συναίσθημα του φόβου που έχεις όταν βγαίνεις στην κοινωνία, κάπως έχει αμβλυνθεί. Μετά την περιπέτεια της υγείας μου, όταν σκέφτομαι ότι αυτό που βλέπω, μυρίζω, ακούω, γεύομαι, θα μπορούσα να μην το αισθάνομαι και ότι στο τσακ γλίτωσα, αυτόματα έχω μια αίσθηση γενναιοδωρίας απέναντι σ’ αυτό που λέμε ύπαρξη. Δεν τρέχω πια όπως παλιά, αλλά σίγουρα στην ιεράρχηση κάποιων πραγμάτων, βγαίνουν πιο εύκολα και πιο απλά οι προτεραιότητές μου», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Άκης Σακελλαρίου.

Σημειώνεται πως ο Άκης Σακελλαρίου έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, Τίνα Βασιλικού, μια κόρη και έναν γιο. Η κόρη τους, Σμαράγδα, διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα ακολουθεί μια πιο καλλιτεχνική οδό, όπως ακριβώς και οι γονείς της.