Adele: Ανακοίνωσε με δάκρυα ότι σταματάει προσωρινά την καριέρα της

Adele

Ο λόγος που η δημοφιλής pop star αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Την απόφασή της να κάνει ένα – αρκετά μεγάλο όπως εξομολογήθηκε – διάλειμμα στη μουσική της καριέρα ανακοίνωσε η Adele. Η κορυφαία pop star, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της ευρωπαϊκής συναυλίας στο Μόναχο, ζήτησε λίγα δευτερόλεπτα για να απευθυνθεί στους απανταχού θαυμαστές της, κάνοντας γνωστή με δάκρυα στα μάτια την επιθυμία της να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα από το τραγούδι.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ που ήρθατε στο σόου μου απόψε. Θα ήθελα όλοι όσοι έχουν έρθει σε οποιοδήποτε σόου μου να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ. Δεν είμαι η πιο άνετη ερμηνεύτρια αλλά είμαι πολύ καλή σε αυτό και -πραγματικά- απολαμβάνω τις παραστάσεις εδώ και, σχεδόν, τρία χρόνια, που είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχω κάνει ποτέ και πιθανότατα το μεγαλύτερο που θα έκανα ποτέ», είπε αρχικά η Adele.

«Δεν θα σας δω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας έχω -αγαπημένους και αγαπημένες- μέσα στην καρδιά μου. Δεν ξέρω πόσο θα λείψω… Θα σκέφτομαι όλες τις συναυλίες και τις παραστάσεις που έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε αμέσως μετά εμφανώς συγκινημένη.

«Πραγματικά, πραγματικά τις κρατάω για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου, ήταν καταπληκτικά, απλά χρειάζομαι ξεκούραση και έχω περάσει τα τελευταία επτά χρόνια ‘’χτίζοντας’’ μια νέα ζωή για τον εαυτό μου και θέλω να τη ζήσω τώρα», εξομολογήθηκε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Adele.

Η Adele παντρεύτηκε με τον Simon Konecki το 2018, με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2011, ενώ το 2012 έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Angelo. Το ζευγάρι χώρισε το 2021. Την ίδια χρονιά η τραγουδίστρια ξεκίνησε τη νέα της σχέση με τον Rich Paul, με τον οποίο, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μόναχο τον περασμένο Αύγουστο, έχουν αρραβωνιαστεί.