Ζωή: Πίστευε ότι η αυτοχειρία ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει να υφίσταται σωματικό και ψυχικό bullying

Ζωή

Ζωή, απόψε στις 22.30 στον ΑΝΤ1.

Ζωή, Τρίτη 9 Ιουλίου, Επεισόδιο 11:  15 χρόνια πριν, ο δεκαεξάχρονος Παύλος έπεσε από την ταράτσα του σχολείου του την ώρα του Αγιασμού, γιατί πίστευε ότι ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει να υφίσταται σωματικό και ψυχικό bullying. Όμως, δεν πέθανε ακαριαία, οδηγώντας τους γονείς του στην απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του.

Η καρδιά του Παύλου τώρα δίνει ζωή στον Νικόλαο Ξεκάρφωτο, έναν ρατσιστή, ομοφοβικό δικηγόρο, εθισμένο στον τζόγο και στο ποτό. Στα χέρια του βρίσκεται η υπόθεση ενός έφηβου Αλβανού, ο οποίος είναι θύμα ενδοσχολικής βίας. Ο Ξεκάρφωτος δεν ενδιαφέρεται να την αναλάβει, και δη αφιλοκερδώς. Ο Παύλος δεν θέλει να υπάρξει άλλο παιδί που υποφέρει από σχολικό εκφοβισμό και είναι πεπεισμένος ότι «αλλάζοντας την καρδιά του Ξεκάρφωτου», θα χτυπήσει με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια.

Αυτή είναι η καινούρια αποστολή της Ζωής και της Γιάννας. Αλλά μετά από μια συνάντηση που επιδιώκει η Ζωή με την αποξενωμένη μητέρα της Γιάννας, η Ζωή πέφτει σε κατατονία, αφήνοντας τη Γιάννα να συνεχίσει την αποστολή μόνη της.