Το Δίχτυ: Ο Μανούσος Μανουσάκης παρουσιάζει τη νέα του αστυνομική σειρά στην ΕΡΤ

Δίχτυ

Το Δίχτυ, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Μία νέα αστυνομικού χαρακτήρα σειρά με τίτλο Το Δίχτυ, η οποία αποτελείται από έξι αυτοτελείς ιστορίες και εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας, πρόκειται να προβάλλει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ1. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer στην τηλεόραση.

Μετά το «Τμήμα Ηθών», που προβλήθηκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές στον ΑΝΤ1 (1992-1995), ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει σκηνοθετικά στις αστυνομικού περιεχομένου σειρές. Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς ιστορίες που θα παρακολουθήσουμε και θα κόψουν την ανάσα με την πλοκή τους. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, οι σκηνές γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως η Παιανία, η Αγία Παρασκευή, τα Μελίσσια, τα Εξάρχεια και η Κυψέλη.

Τα γυρίσματα είναι εντατικά, οι ρυθμοί πυρετώδεις και το κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές εξαιρετικό. Ο σκηνοθέτης, ακμαίος και δημιουργικός, με τον ίδιο ενθουσιασμό που τον διακατέχει κάθε φορά που δημιουργεί μία νέα σειρά και πάντα με διεισδυτική ματιά, καθοδηγεί τους ηθοποιούς, συντονίζει το συνεργείο και φροντίζει την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Ευχάριστη έκπληξη – και ιδιαίτερα συγκινητική και για τους δύο – είναι η τηλεοπτική συνάντηση του Μανούσου Μανουσάκη με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία στους «Ψίθυρους Καρδιάς». Την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας απαρτίζουν ο Θοδωρής Αθερίδης (Άγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α’), η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια), ο Ορέστης Τζιόβας (Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνομικός Β’), η Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος), η Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος) και ο Σπύρος Μαραγκουδάκης (Βάσος Σεφέρντογλου, ανθυπαστυνόμος).

Τους ρόλους των αστυνομικών θα δούμε να ενσαρκώνουν οι Πέρης Μιχαηλίδης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Μούκανος, Ειρήνη Βακάκη, Αναστασία Γαλερού-Βλάσση, Βαγγέλης Ψωμάς, Σωτήρης Τσακομίδης, Θάνος Τσακαλίδης, Γεράσιμος Σοφιανός, Αραξιάνα Αβακιάν και Σίμος Τζίτζης.

Το Δίχτυ, έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.