Τιμωρός – Νικόλας Χαλκιαδάκης: «Ο Φίλιππος συγκρούεται με το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε»

Νικόλας Χαλκιαδάκης

Ο Νικόλας Χαλκιαδάκης θα βρίσκεται στο πολυπληθές καστ του "Τιμωρού" και αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα!

Με φόρα από τον περσινό κύκλο του «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ έρχεται ο Νικόλας Χαλκιαδάκης να φέρει τα… πάνω – κάτω στη νέα φιλόδοξη παραγωγή «Τιμωρός» στον Alpha. Ο νεαρός ηθοποιός αναμένεται να ερμηνεύσει έναν από τους ήρωες του σίριαλ και συγκεκριμένα τον γιο της Έλλης (Μαρίνα Καλογήρου) και του Αλέξη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος).

Ο λόγος για τον Φίλιππο Κομνηνό, ο οποίος σπουδάζει οικονομικά και είναι μοντέρνο παιδί, έξυπνο, δυναμικό. «Γιος της Έλλης και του Αλέξη, ο Φίλιππος είναι ένα παιδί 19 χρoνών, στο πρώτο έτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου» λέει ο Νικόλας Χαλκιαδάκης.

Επαναστατική φύση, «παρ΄όλο που έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με χρήματα και ανθρώπους με εξουσία γύρω του, αυτός συγκρούεται με όλο αυτό κι προσπαθεί να διαμορφώσει μέσα από τα δικά του πιστεύω τον χαρακτήρα του» προσθέτει ο ίδιος. Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπαπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!