Στα Σύνορα: Ο Ηρακλής ανακαλύπτει μία κρυψώνα με πολλά χρήματα

Στα σύνορα

Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star.

Στα Σύνορα, Παρασκευή 28/6 (21:00, Star) – Ο Ηρακλής και ο Περικλής συλλαμβάνουν την Ειρήνη, που είναι η συνεργάτιδα του Θοδωρή. Εκείνη παραδέχεται την ενοχή της, αλλά η συμπεριφορά της δείχνει ότι είναι ψυχολογικά διαταραγμένη. Η Ελένη έχει την ιδέα να αρχίσουν να πουλάνε εσώρουχα στο μίνι μάρκετ και ο Σωτήρης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Η Φανή μαζεύει τα πράγματά της και πηγαίνει να βρει τον Ιάσονα, στο Καμιτσάκι. Όταν το μαθαίνει ο Στέλιος αποφασίζει να πάει και να επιτεθεί στη συμμορία, για να πάρει πίσω την κόρη του, αλλά η Ολυμπία προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Τελικά, παρεμβαίνει η Ιωάννα και αναλαμβάνει να πάει και να τη φέρει πίσω η ίδια. Ζητάει τη βοήθεια τού πατέρα Αριστείδη, αλλά εκείνος τα κάνει χειρότερα και έτσι επιστρέφουν άπραγοι! Ο Νικόλας μαθαίνει τι συνέβη και θυμώνει που η Ιωάννα τον αγνόησε.

Στο μεταξύ, ο Ηρακλής παρατηρεί ότι η Γιαννούλα πηγαινοέρχεται συχνά στο υπόγειο και προσπαθεί να ανακαλύψει το λόγο. Ύστερα από μεγάλη αναζήτηση, βρίσκει μια κρυψώνα με πολλά χρήματα…

Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star.