Στα σύνορα: Η κυρά Δέσποινα εμφανίζει μια ιδιόχειρη διαθήκη της Γιαννούλας

Στα σύνορα

Στα σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star.

Στα σύνορα, Επεισόδιο 57 – Όλοι συμφωνούν πως, ύστερα από το θάνατο της Γιαννούλας, η ιδανική αρχηγός για την επιχείρηση είναι η Ιωάννα. Εκείνη, όμως, αρνείται κατηγορηματικά να αναλάβει την αρχηγία. Αυτό προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια, αλλά και στη σχέση της με τον Νικόλα.

Η κυρά Δέσποινα τούς εμφανίζει μια ιδιόχειρη διαθήκη της Γιαννούλας. Η οικογένεια αναστατώνεται και η Ιωάννα προβληματίζεται πολύ. Ο Περικλής, αποφασισμένος να βρει τον προδότη που υπάρχει μέσα στην αστυνομία, καταφέρνει να γίνει μέλος στη συμμορία του Ιάσονα. Εκείνος, όμως, ανακαλύπτει ότι ο παππούς του φεύγοντας δεν του άφησε καθόλου χρήματα.

Συναντάει τη Φανή, αλλά ο Στέλιος τους βρίσκει να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος. Στο μεταξύ, ο Μελέτης επιστρέφει, πληροφορείται τα νέα του χωριού και αντιδράει παράξενα.

Ο Στέλιος, με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη, κατηγορούν τον πατέρα Αριστείδη πως εκείνος επηρέασε τη Γιαννούλα στη σύνταξη της διαθήκης της. Ο Ηρακλής και ο Περικλής στήνουν ενέδρα στο δάσος για να πιάσουν τους λαθρέμπορους, αλλά βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

***Στον ρόλο του Ιάσονα, ο Φώτης Κάραλης ***