Στα σύνορα: Η Γιαννούλα εξακολουθεί να είναι προβληματισμένη με τον Θοδωρή

Στα σύνορα

Στα σύνορα, απόψε στις 21:00 με νέο επεισόδιο στο STAR.

Στα σύνορα, Κυριακή 26 Μαϊου 2024, Επεισόδιο 50: Το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες, για να υποδεχτεί τους πολίτες. Στόχος τους είναι να τους ενημερώσουν σχετικά με το νέο μοντέλο σχέσης, που θέλουν να αναπτύξουν ανάμεσα στην αστυνομία και στους πολίτες. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, όμως, οι κάτοικοι του χωριού δεν δείχνουν ενδιαφέρον και δεν έρχεται κανείς.

Οι απειλές της διοικητή προς τον Ηρακλή, τον αναγκάζουν να παρακαλέσει κάποιους να έρθουν. Τελικά, στην παρουσίαση παρευρίσκονται η Ιωάννα, ο Νικόλας, ο Στέφανος και κάποιοι ακόμη.  Η Γιαννούλα εξακολουθεί να είναι προβληματισμένη με τον Θοδωρή, αλλά δεν αργεί να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο για να απαλλαγεί από εκείνον. Την ίδια ώρα, η Ελένη αντιμετωπίζει έντονα προβλήματα στη σχέση με την πεθερά της, την Μπαρντάνα, διότι οι νοοτροπίες και οι συνήθειές τους είναι εντελώς διαφορετικές από τις δικές της.

Ο Σωτήρης αναγκαστικά βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Η Γιαννούλα συναντάει τον Θοδωρή, έχοντας μαζί της τη θαυματουργή σκόνη, που της έδωσε ο Αντώνης, προκειμένου να του τη δώσει.