Στα Σύνορα: Η είδηση για την εξαφάνιση της Γιαννούλας προκαλεί αναστάτωση σε ολόκληρο το χωριό

Στα σύνορα

Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star.

Στα Σύνορα, Παρασκευή 7/6 (21:00, Star) – Η είδηση για την εξαφάνιση της Γιαννούλας προκαλεί αναστάτωση σε ολόκληρο το χωριό. Στο σπίτι της οικογένειάς της, έκπληξη προξενεί το γεγονός ότι αυτός που ανησυχεί περισσότερο για τη μοίρα της είναι ο Περικλής, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Την ώρα που η Ιωάννα είναι βυθισμένη στην αγωνία για τη γιαγιά της, ο Μπέμπελης εισβάλλει στο σπίτι της και δε διστάζει να εξαπολύσει απειλές προκειμένου να του αποκαλύψουν πού κρύβεται η Γιαννούλα. Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει μια μεγάλη έκπληξη: στο σπίτι του παπά, αντικρίζει ζωντανή τη Γιαννούλα, η οποία τού εξηγεί για ποιο λόγο παριστάνει την πεθαμένη, αλλά και τού αποκαλύπτει ότι αυτή είναι η επικεφαλής του λαθρεμπορίου στην περιοχή και ότι ο Περικλής είχε δίκιο σε όσα της καταλόγιζε.

Του λέει ακόμη για τις επαφές της με τον αρχηγό της αστυνομίας και του υπόσχεται να τον βοηθήσει να συλλάβει τον Μπέμπελη. Ο Ηρακλής δέχεται να συνεργαστούν, αλλά της ζητάει και εκείνος ένα αντάλλαγμα…

Στα Σύνορα, απόψε στις 21:00 στο Star.