Στα σύνορα: Αυλαία απόψε με μια εκρηκτική έκπληξη για τους κατοίκους των Αχουρίων

Στα σύνορα

Στα σύνορα, απόψε στις 21:00 το τελευταίο επεισόδιο στο STAR.

Στα σύνορα, Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, Επεισόδιο 60: Η Γιαννούλα και οι υπόλοιποι, προσπαθώντας να βρουν τα χρήματα, φτάνουν στην αποθήκη και εκεί πέφτουν στην παγίδα της αστυνομίας. Η Ιωάννα νιώθει παρείσακτη στο σπίτι του Μελέτη και αποφασίζει όχι μόνο να φύγει, αλλά και να χωρίσει από τον Νικόλα.

Ο Ηρακλής παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά από τα Αχούρια, παρά τις αντιρρήσεις του Περικλή. Ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης, μαζί με τη Γιαννούλα, προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να πάρουν πίσω τα χαμένα χρήματα. Η Ιωάννα ανακοινώνει ότι αποχωρεί από την επιχείρηση της γιαγιάς της. Η Ολυμπία, η Καίτη και η Μπαρντάνα αποφασίζουν να γίνουν πιο δυναμικές και να αλλάξουν τρόπο ζωής!

Ο Νικόλας και η Ελόνα πλησιάζουν ερωτικά ο ένας τον άλλον, όπως και ο Έντι με την Ιφιγένεια, οι οποίοι αποφασίζουν να φύγουν μαζί από τα Αχούρια. Παράλληλα, η Ιωάννα και ο Ηρακλής αναχωρούν μαζί και εκείνοι, για την Αθήνα, έχοντας, όμως, ετοιμάσει, για τους κατοίκους των Αχουρίων, μια τεράστια και εκρηκτική έκπληξη!