Σοκ στη «Γη της Ελιάς»: Η Ελευθερία καίγεται ζωντανή

Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA.

Μία μεγάλη τραγωδία πρόκειται να χτυπήσει το σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Το φινάλε της τρίτης σεζόν ήταν άκρως συγκλονιστικό και άφησε το κοινό σε μεγάλη αγωνία, καθώς το σπίτι του Ισίδωρου τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν η μικρή Αγγελική μαζί με την Ελευθερία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, η γυναίκα, μην έχοντας τη δυνατότητα να μετακινηθεί λόγω του σπασμένου ποδιού της, εισπνέει καπνό και χάνει τις αισθήσεις της. Έτσι, όταν ο Μάνος και ο Στάθης πηγαίνουν στο σπίτι για να τις σώσουν, εκείνη δεν τους ακούει. Δυστυχώς, η Ελευθερία βρίσκει τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά.

Όταν οι δύο άντρες καλούν σε βοήθεια και φτάνει η Πυροσβεστική, εντοπίζεται η σορός της και διαπιστώνεται ότι η Ελευθερία είναι δυστυχώς νεκρή. Τις επόμενες ώρες, η τραγική είδηση διαδίδεται σε όλη τη Μάνη, σοκάροντας του πάντες και κυρίως τους Βρεττάκους.

Ο Ισίδωρος είναι ψυχολογικά ράκος εξαιτίας του χαμού της νταντάς, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο, επειδή έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία βρίσκεται επίσης σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν ήθελε να πάθει κανείς κακό αλλά να καταστρέψει την περιουσία των δύο θανάσιμων εχθρών της. Μάλιστα, ρίχνει ευθύνες στους συνεργούς της.

Παρ’ όλο που η γυναίκα δεν ήθελε να προκαλέσει τον θάνατο κανενός, πλέον ζει με τον φόβο ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των κακουργηματικών της πράξεων…

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA.