Zappit

Σασμός: Η συγκλονιστική σκηνή που ο Μαθιός εξομολογείται την αλήθεια – «Είμαι φονιάς»

Σασμός: Γκρεμίζεται ο κόσμος του Μαθιού.

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως φτάνει για τον Μαθιό στην σειρά, Σασμός κι όλα δείχνουν ότι σύντομα θα πληρώσει για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη

Μία από τις πλέον συγκινητικές στιγμές του αποψινού επεισοδίου ήταν με τον Μαθιό να εξομολογείται στην μητέρα του, την Καλλιόπη ότι διέπραξε το χειρότερο αμάρτημα όλων γιατί είναι φονιάς. Ο ίδιος «έσπασε» στην αγκαλιά της μητέρας του και προσπάθησε να την κρατήσει μακριά από αυτό.

Όπως ήταν φυσικό, αυτές οι σκηνή συγκλόνισε τους χρήστες του Twitter, αφού η Καλλιόπη ένιωσε τον κίνδυνο να πλησιάζει. Η ερμηνεία της Μαρίας Τζομπανάκη ήταν υποδειγματική ως στοργικής και προστατευτικής μητέρας, που φοβάται μην χάσει το παιδί της.

Σασμός: Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον Ευθύμη την παρέμβαση του Παύλου και προειδοποιεί τον Νικηφόρο και τον Μανόλη για τις προθέσεις του. Ο Παύλος από την άλλη βρίσκει επιτέλους τον τρόπο να χτυπήσει τον Ευθύμη. Το φευγιό της Νάντιας από το σπίτι και οι απειλές του πατριού της πιέζουν τη Βασιλική. Αστέρης και Αργυρώ καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ακόμα επίθεση της Καλλιόπης, που βρίσκεται ακόμα σε απόγνωση από την νεροποντή και τον κίνδυνο που κυκλώνει κάθε μέρα και περισσότερο τον Μαθιό. Καθώς ο Σταύρος είναι έτοιμος πια να κάνει το αποφασιστικό βήμα, χάνει τις αισθήσεις του.

Σασμός: Όσο ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ο Γιώργης έρχεται ξανά για να ταράξει τη ζωή της Νάντιας και ο Τόλης πλησιάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα. Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο τις από σκοτεινές μνήμες, για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει.