Σασμός: Ο έρωτας δίχασε, η αγάπη δε λύγισε και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός

Σασμός

Ο "Σασμός" αύριο, Δευτέρα στις 21:00, με το τελευταίο διπλό επεισόδιο στον Alpha.

Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής διαδρομής ήλθε το wrap για την καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Ο έρωτας δίχασε. Η αγάπη δε λύγισε. Τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. Μόνο Σασμός!

Η σειρά – φαινόμενο, που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται να μας δώσει το συγκλονιστικό φινάλε αύριο, Δευτέρα στις 21:00, με το τελευταίο διπλό επεισόδιο.

Στο τελευταίο γύρισμα για αυτό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» στήθηκε, δε, ένα πραγματικό γλέντι το οποίο κράτησε έως το πρωί. «Ο πρώτος χορός της Αργυρώς και του Αστέρη)σαν παντρεμένο ζευγάρι είναι το αντίο μας σε όλο αυτό που ζήσαμε όλα αυτά τα 3 χρόνια» εξομολογείται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Με το γάμο τους σταματάνε ένα αιώνιο μίσος και φέρνουν το Σασμό. Είναι ένα «αντίο» στη σειρά, στους ανθρώπους και στο κοινό».

Με τη σειρά της, η έτερη πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Alpha, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραδέχεται ότι «είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Ο Σασμός ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία 3 χρόνια. Θα μου λείψουν πολύ όλοι».