Σασμός: Νεκρός ο Μαθιός – Ανατρίχιασαν Μαρία Τζομπανάκη και Μαριλίτα Λαμπροπούλου εμπρός του

Σασμός

Ο Σασμός ολοκληρώνεται και το τέλος του Μαθιού ήρθε για να τραντάξει το συναίσθημα των τηλεθεατών.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον για τα καλά ο «Σασμός» μιας και πολύ σύντομα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό φινάλε της καθημερινής σειράς του Alpha. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, ένας ακόμα θάνατος έμελλε να βυθίσει άπαντες στο πένθος.

Ο λόγος για τον Μαθιό, ο οποίος και χαροπάλευε στο νοσοκομείο ύστερα από την σφαίρα που δέχθηκε από τον Αντρέα Βρουλάκη. Ο ήρωας που ερμηνεύει τηλεοπτικά εδώ και τρία χρόνια ο Δημήτρης Λάλος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχοντας μόνιμα στο πλευρό του τόσο την μητέρα του, την Καπετάνισσα όσο και την αγαπημένη του Βασιλική.

«Σε παρακαλώ, μη με αφήσεις, δεν θα τα καταφέρω χωρίς εσένα. Δεν μπορώ, μείνε κοντά μου» του εκμυστηρεύτηκε η ηρωίδα που «ντύνεται» η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Την μια στιγμή όμως τα μάτια του Μαθιού ήταν ανοιχτά και την άλλη, ακριβώς τη στιγμή που του κρατούσε σφιχτά το χέρι η Βασιλική, ήρθαν να κλείσουν για πάντα.

Η γραμμή των παλμών της καρδιάς στο μηχάνημα άρχισε να παγώνει με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να μην μπορούν να διαχειριστούν το βάρος και ο «Σασμός» να βυθιστεί ξανά στον θάνατο.

Παγωμένη η Βασιλική, δίχως να μπορεί να ηρεμήσει το τρέμουλο του κορμιού της, κοίταξε αμέσως την μητέρα του αγαπημένου της, η οποία και κραύγασε σαν να της στερούσαν ένα μέλος από το δικό της σώμα. Έχασε το παιδί της και αυτό δεν μπόρεσε να το βαστάξει στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια που ο «Σασμός» σείστηκε από την εν λόγω τραγική σκηνή, οι τηλεθεατές του Alpha άκουγαν μόνο την ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά που συνόδευε τα πλάνα ενώ απουσίαζε ο φυσικός ήχος από το δωμάτιο του νοσοκομείο.