Zappit

Ψυχοκόρες – Σοκάρει η σκηνή βιασμού της Φρόσως

Υποδειγματική η ερμηνεία Άννας Λουιζίδη στις Ψυχοκόρες.

Από τα πρώτα trend στο X έχουν καταφέρει να γίνουν οι Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1. Η σειρά έχει καταφέρει να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια τόσο για το σενάριο όσο και για την ερμηνεία των ηθοποιών.

Μία από τις σκηνές που σχολιάστηκε στο αποψινό διπλό επεισόδιο ήταν η σοκαριστική στιγμή του άγριου βιασμού της Φρόσως. Λίγο έξω από την Τρίπολη, η Φρόσω, μετά και την ευλογία του παπά, δέχεται την… επίσκεψη του Νάτση στο δωμάτιό της. Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει ότι ο άντρας του σπιτιού δεν είναι παρά ένας βιαστής.

 

 

 

 

Τα tweets για αυτή την βίαιη σκηνή στις Ψυχοκόρες έπεσαν βροχή, ενώ από το στόχαστρο των χρηστών της πλατφόρμας δεν ξέφυγε ούτε η σύζυγος του Νάτση, η οποία γνώριζε για την αποτρόπαια πράξη και δεν έκανε τίποτα. Στα μάτια της Φρόσως αποτυπώθηκε όλος ο πόνος και η θλίψη με την ίδια στη συνέχεια βρίσκόταν αποκαρδιωμένη κάτω από το νερό, προσπαθώντας να ξεπλύνει τα βρώμικα χέρια που απλώθηκαν πάνω της. Η ερμηνεία της Άννας Λουιζίδη ήταν καθηλωτική με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν πως κατάφερε να τους συγκλονίσει.