Ψυχοκόρες – Λύγισαν οι πάντες στον θάνατο της Φρόσως: «Είμαι ευτυχισμένη που σας είδα για μια φορά ακόμα»

Ψυχοκόρες

"Το κακό πρέπει να σταματήσει εδώ. Και θα το σταματήσω εγώ, που είμαι χαμένη για χαμένη" έγραψε η Φρόσω στις Ψυχοκόρες.

Η τελευταία σελίδα του δράματος που έζησαν οι «Ψυχοκόρες» κατά τη διάρκεια όλων των επεισοδίων, όπως είδαμε αρχικά στον ΑΝΤ1+ και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1, γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης. Κι αυτό μιας και προβλήθηκε, για πρώτη φορά στην ελεύθερη τηλεόραση, το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης δραματική  σειράς.

Μετά από τα χίλια κύματα που έμελλε να περάσει κάθε μια, στα σπίτια όπου και της έστειλε η μοίρα τους, οι Ψυχοκόρες επανενώθηκαν για μια τελευταία φορά. Κι αυτό μιας και μία θα έβρισκε τον θάνατο λίγες ώρες αργότερα. Ο λόγος για την Φρόσω, η οποία και άφησε ένα σημείωμα γραπτό στις τρεις αδελφές της.

«Το κακό πρέπει να σταματήσει εδώ. Και θα το σταματήσω εγώ, που είμαι χαμένη για χαμένη. Εσείς πρέπει να κρατήσετε τα χέρια σας καθαρά ό,τι και να γίνει. Είμαι ευτυχισμένη που σας είδα για μια φορά ακόμα. Σας λατρεύω» έγραφε χαρακτηριστικά η Φρόσω στο σημείωμα που διάβασαν οι τρεις άλλες Ψυχοκόρες.

Μια σκηνή αργότερα, λοιπόν, είδαμε τη νεαρή ηρωίδα να πηγαίνει στη δεξίωση όπου βρισκόταν η Βικτωρία Μαρόγλου και να στρέφει όπλο εναντίον της.

Αν και η Δεσποινιώ της ζήτησε να της δώσει το όπλο για να πυροβολήσει εκείνη, θεωρώντας πως δεν είχε τίποτα να χάσει, η Βικτωρία βρήκε τη στιγμή – όταν για δευτερόλεπτα η προσοχή της Φρόσως αποσπάστηκε από την αδελφή της – και έβγαλε το όπλο από την τσάντα της. Δυο πιστολίες από εκείνη ήταν αρκετές για να «στείλουν» την ηρωίδα που «ντύθηκε» η Άννα Λουιζίδη να βρει στον άλλο κόσμο τον καλό της.

«Άργησες» είπε ο Μέλιος στη Φρόσω, σε μια ονειρική σκηνή που θα ήταν και η τελευταία για την ηρωίδα στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1.

«Ναι, αλλά ήρθα» απάντησε, με χαμόγελο, η Φρόσω την ώρα που ακούγονταν, από το βάθος, φωνές των τριών της αδελφών που έκλαιγαν πάνω από το νεκρό κορμί της.