Ψυχοκόρες: Ανατρίχιασε τους τηλεθεατές ο αποχωρισμός των αδελφών

Ψυχοκόρες

Δάκρυ και πόνος για τις Ψυχοκόρες στον αποχωρισμό τους.

Εκτάκτως στο πρόγραμμα του ANT1, από το ΑΝΤ1 Plus, ήρθαν οι «Ψυχοκόρες» σε σενάριο της Πέννυς Φυλακτάκη και του Βαγγέλη Νάση και σκηνοθεσία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη το βράδυ της Κυριακής. Από τα πρώτα λεπτά της προβολής του διπλού επεισοδίου, μάλιστα, το twitter έδειξε μια αδυναμία στην εν λόγω σειρά εποχής.

Οι τέσσερις κόρες του Ασημάκη Πολύζου, που θυσιάστηκε για εκείνες και εξορίστηκε  για να τις προστατεύσει από την οργή της χωροφυλακής, κλήθηκαν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα της ζωής μόνες τους. Ο λόγος για την Μαρίκα (Μαριάννα Κιμούλη), την Βασιλική (Μαργαρίτα Αλεξιάδη), την Φρόσω (Άννα Λουιζίδη) και την Δεσποινιώ (Μένια Βουλιώτη).

Σε μια από τις πρώτες σκηνές, λοιπόν, παρακολουθήσαμε τον βίαι αποχωρισμό των ηρωίδων της νέας σειράς του ANT1 Plus, «Ψυχοκόρες» ο οποίος και ανατρίχιασε το τηλεοπτικό κοινό όπως αποδείχθηκε και από το πλήθος σχολίων που αναρτήθηκε στα social media.

Οι τέσσερις νεαρές ηθοποιοί κατόρθωσαν να πετύχουν αλήθεια και συναίσθημα στις ερμηνείες τους με τους περισσότερους να τις εξυμνούν στα σχόλια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, παρά την παρένθεση στη ροή του σταθμού του Αμαρουσίου, πως η συνέχεια για τις «Ψυχοκόρες» θα δοθεί προς ώρας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 Plus.