Zappit

Πρεμιέρα για το «Breaking Bad» απόψε στο MEGA

Δείτε το promo της πρώτης σεζόν της σειράς

Η σειρά «Breaking Bad» κάνει πρεμιέρα απόψε και θα προβάλλεται καθημερινά στις 00.30.

Κεντρικός ήρωας της ένας πρώην επιτυχημένος χημικός, ο  Γουόλτερ Γουάιτ, ο οποίος  έχοντας υποβιβαστεί βρίσκεται τώρα να διδάσκει χημεία σε ένα γυμνάσιο σε αδιάφορους μαθητές. Ο ίδιος έχει και δεύτερη δουλειά προσπαθώντας να καλύψει τα έξοδα της οικογένειάς του.

Η γυναίκα του Σκάιλερ αγοράζει και πουλά προϊόντα μέσω διαδικτύου, ενώ αυτό που δοκιμάζει τις αντοχές της οικογένειας είναι 0 17χρονος γιός τους Γουόλτερ Τζούνιορ που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Ωστόσο, όταν από ένα τυχαίο γεγονός ο Γουάιτ ανακαλύπτει ότι πάσχει από καρκίνο των πενυμόνων, η ζωή του πραγματικά ανατρέπεται.

Γνωρίζοντας πιά ότι έχει «ημερομηνία λήξης» προτεραιότητά του γίνεται η οικογένειά του και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τους εξασφαλίσει χωρίς όμως να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

'Ετσι, συνεργάζεται με έναν πρώην μαθητή του, τον Τζέσε Λι Πίνκμαν που κλέβει υλικά και φτιάχνει μεταμφεταμίνη και στην συνέχεια την πουλά.

Η πρώτη του επαφή με τον υπόκοσμο και τους εμπόρους ναρκωτικών θα είναι επεισοδιακή αφού θα του χρειατούν οι γνώσεις του ως χημικός. Ωστόσο, ο συνεργάτης του θα πιαστεί όμηρος και στην προσπάθειά του να τον ελευθερώσει, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον θάνατο των εμπόρων ναρκωτικών…

Πρόκειται για μία δραματική σειρά, που συνδυάζει μοναδικά, στοιχεία της περιπέτειας, του δράματος, του μαύρου χιούμορ και της δράσης και φέρει την υπογραφή του δημιουργού των «Χ-Files», Βινς Γκίλιγκαν.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπράιαν Κράνστον πήρε το βραβείο ΕΜΥ καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά, με τρεις συνεχόμενες νίκες: το 2008, 2009 και το 2010. Ενώ, ο 'Ααρον Πολ απέσπασε το ΕΜΜΥ δεύτερου ρόλου, το 2010. Η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για ΕΜΜΥ: σκηνοθεσίας, φωτογραφίας, καλύτερης δραματικής σειράς και ήχου.

Παίζουν: Μπράιαν Κράνστον (Γουόλτερ Γουάιτ), 'Ααρον Πολ (Τζέσε Πίνκμαν), 'Αννα Γκαν (Σκάιλερ Γουάιτ), Ντιν Νόρις (Χανκ Σρέιντερ), Μπέτσι Μπραντ (Μαρί Σρέιντερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο (Γκουστάβο Φρινγκ).

Δείτε το promo της πρώτης σεζόν: