Zappit

Παραλία: Ο Γράντος παλεύει με τις εσωτερικές του συγκρούσεις και την αυτοκριτική

Παραλία, σήμερα στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Παραλία, Eπεισόδιο 28 – Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμι, ο Χάρης καταφέρνει να σταθεροποιήσει την κατάστασή του και ο Τόμι μεταφέρεται στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Στο μεταξύ, οι χωριανοί και οι χίπηδες παρακολουθούν τις εξελίξεις με ένταση, ενώ η κατάσταση στην κοινότητα γίνεται ολοένα και πιο τεταμένη, με τους κατοίκους να ζητούν να γίνει συνέλευση για να συζητήσουν τα πρόσφατα εγκλήματα και την αυξανόμενη αίσθηση ανασφάλειας.

Ο Γράντος παλεύει με τις εσωτερικές του συγκρούσεις και την αυτοκριτική, με την Άρια να προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να τον ενθαρρύνει να της ανοιχτεί περισσότερο, κάτι που οδηγεί σε έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια και ο Παύλος έρχονται σε επαφή με την αστυνομία για να αναφέρουν την επίθεση που δέχτηκαν από μία χίπισσα, η οποία κατέστρεψε την κάμερα της Ιφιγένειας και τους απείλησε με μαχαίρι.

Η αποφασιστικότητά τους να βρουν δικαιοσύνη ενισχύεται, ενώ ο Οδυσσέας και ο Κολιτσιδάκης συνεχίζουν την έρευνά τους για τα εγκλήματα που συγκλονίζουν την περιοχή.