Παραλία – Ο Χάρι αιφνιδίασε την Ειρήνη με την πρόταση γάμου: «Τώρα σου ήρθε αυτό;»

Παραλία

"Kάνεις τη ζωή μου να έχει νόημα, κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούργιο για σένα" εξομολογήθηκε ο Χάρι στην πρεμιέρα για την Παραλία.

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Παραλία το βράδυ της Κυριακής με την πρεμιέρα για τον δεύτερο της κύκλο. Στην επόμενη ημέρα των ηρώων του σίριαλ, ωστόσο, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο για τις ζωές του Χάρι και της Ειρήνης.

Έτσι, όταν ο ήρωας που ερμηνεύει ο Δημήτρης Μοθωναίος άφησε για λίγο τις δουλειές για να καθίσει να φάει, η ηρωίδα που «ντύνεται» η Μαρία Ναυπλιώτου κάθισε μαζί του δίχως να περιμένει όσα εκείνος είχε κατά νου. Κι αυτό μιας και ο Χάρι σταμάτησε το φαγητό του, την πλησίασε και γονάτισε μπρος στα πόδια της.

«Όλο εκπλήξεις είσαι, ακόμα και μετά από τόσο καιρό. Θέλεις να παντρευτούμε; Θες;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρι για να απαντήσει, εμφανώς αιφνιδιασμένη, η Ειρήνη αυθόρμητα ως εξής: «Πως; Τώρα σου ήρθε αυτό;».

Χάρι: Ναι. Όχι. Το σκεφτόμουν καιρό. Αλλά τώρα κατάλαβα ότι θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί σου. Γιατί κάνεις τη ζωή μου να έχει νόημα. Γιατί κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι καινούργιο για σένα. Γιατί είσαι η ψυχή μου, το σπίτι μου και σ’ αγαπώ. Θα με παντρευτείς;

Η Ειρήνη δεν μπορούσε, εκείνη την ώρα, να διαχειριστεί την πρόταση γάμου που δέχθηκε ενώ το ίδιο βράδυ άφησε για λίγο το κρεβάτι καθώς χρειαζόταν, όπως εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι το πρωινό, «να πάω βόλτα, να περπατήσω. Όταν γύρισα, κοιμόσουν του καλού καιρού».

Χάρι: Αυτό που σου είπα χθες, το σκέφτηκες καθόλου;

Ειρήνη: Το σκέφτηκα.

Χάρι: Και;

Ειρήνη: Εντάξει.

Χάρι: Εντάξει; Θα με παντρευτείς;

«Αφού το θες» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η ηρωίδα της Μαρίας Ναυπλιώτου για να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά πάθους με τον αγαπημένο της.

Και ο δεύτερος κύκλος για την Παραλία στην ΕΡΤ μόλις ξεκίνησε στην ΕΡΤ…