Zappit

Παραλία: Η Ιφιγένεια, πληγωμένη και απογοητευμένη, βρίσκει παρηγοριά στον αδελφό της

Παραλία, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Παραλία, Eπεισόδιο 15 – Η Γιούντιθ βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση καθώς προσπαθεί να κρύψει τα ίχνη της, με την Μπέρτα να την παρακολουθεί με αυξανόμενη καχυποψία και τον Μανώλη να ανησυχεί για τις περίεργες κινήσεις της.

Η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των επιλογών τους, ενώ η Ειρήνη αγωνίζεται να κρατήσει μυστική την αλήθεια για τον θησαυρό των Γερμανών. Παράλληλα, ο Παύλος προετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αγγλία με την Έιμι, αλλά οι σκέψεις του για την Ιφιγένεια τον βασανίζουν και κάνουν τη φυγή του ακόμα πιο δύσκολη.

Η Ιφιγένεια, πληγωμένη και απογοητευμένη από την απόφαση του Παύλου, βρίσκει παρηγοριά στον αδελφό της, τον Απόστολο, ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της.

Ο Γράντος, μπερδεμένος για το μέλλον του, αναζητά παρηγοριά στην Κερασία, η οποία προσπαθεί να βάλει τάξη στα συναισθήματά της για εκείνον. Στον φούρνο της Νόνας, η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη, καθώς η Νόνα και ο Ρόμπερτ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη σχέση τους.