Παράδεισος των Κυριών: Ο Θανάσης εκβιάζει τη Μιράντα

Paradeisos

Παράδεισος των Κυριών, η συγκλονιστική συνέχεια έρχεται στον Alpha.

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Alpha «Παράδεισος των Κυριών«. Στα επόμενα επεισόδια που έρχονται από αύριο, Τετάρτη 19/4, θα δούμε τις έρευνες για τον δολοφόνο της Ντέπυς να συνεχίζονται, με τον Αποστόλη να μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων.

Ο Θανάσης, ελεύθερος πλέον, απάγει τη Ματούλα και επισκέπτεται τη Μιράντα με σκοπό να την τρομοκρατήσει. Της αποκαλύπτει ότι κρατά αιχμάλωτη τη γυναίκα και πως πρόκειται να τη βγάλει από τη μέση, ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα. Η Μιράντα βρίσκεται σε απόγνωση όμως παίρνει τη γενναία απόφαση: βγάζει τα χρήματα που της ζήτησε και ετοιμάζεται να τον συναντήσει.

Ο Ντίνος καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και την παρακολουθεί. Βλέπει τη συνάντηση με τον Χρηστίδη και την ώρα της ανταλλαγής των χρημάτων επεμβαίνει για να τους σταματήσει. Ο Θανάσης βρίσκει την ευκαιρία, παίρνει τα λεφτά και εξαφανίζεται, αφήνοντας τη Μιράντα μετέωρη.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία αποκαλύπτει στον Σωτήρη την επιστροφή της Λιζέτας. Έτσι, ο Παπακώστας αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι βοήθησε την πρώην γυναίκα του να φύγει στην Αμερική…