Παιχνίδια Εκδίκησης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο ερωτικό θρίλερ του ΑΝΤ1

Παιχνίδια εκδίκησης

Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Νίκος Κουρής στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας σειράς.

Μία ολοκαίνουρια σειρά με τίτλο Παιχνίδια Εκδίκησης έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας την κατάρρευση της τέλειας ζωής μίας γυναίκας. Όταν η ηρωίδα ανακαλύπτει την αλήθεια, βάζει στόχο να εκδικηθεί και να τιμωρήσει όσους κατέστρεψαν την ευτυχία της.

Ένα συγκλονιστικό ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ με κεντρική ηρωίδα μια δυναμική γιατρό που βλέπει την τέλεια ζωή της να γκρεμίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη έρχεται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για το σήριαλ «Παιχνίδια Εκδίκησης», που αποτελεί μεταφορά του βραβευμένου «Dr. Foster». Πρωταγωνιστές θα είναι η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης.

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρεία Silverline, ενώ κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα από το κανάλι του Αμαρουσίου αναφέρουν ότι στο καστ εντάσσεται και η Μελίνα Κόντη, η οποία πρόκειται να υποδυθεί τον ρόλο του τρίτου προσώπου που μπαίνει ανάμεσα σε ένα φαινομενικά ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο της ρόλο στην παρουσίαση του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι η τέλεια ζωή της ηρωίδας ανατρέπεται μέσα σε μια στιγμή και εκείνη αλλάζει κοσμοθεωρία και στάση, διψώντας για εκδίκηση.

«Τη νέα σεζόν θα με δείτε στον ρόλο μιας γυναίκας που τα έχει όλα. Έχει μια λαμπερή, επιτυχημένη, ευτυχισμένη ζωή αλλά ένα γεγονός της αποκαλύπτει ότι ζούσε μέσα σε ένα ψέμα. Τότε βρίσκεται αντιμέτωπη με τα βαθύτερά της ένστικτα και περνώντας από την εκδίκηση και την τιμωρία οδηγείται στην «άνοιξη», το φως και την ανάκτηση της αίσθησης του δικαίου», εξομολογείται η ηθοποιός, που αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο της σειράς.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κουρής, θέλοντας να εξάψει την περιέργεια όλων, έθεσε μερικά ερωτήματα που αφορούν τα «Παιχνίδια Εκδίκησης».

«Για τη σειρά μας δεν έχω να πω πολλά ή μάλλον δεν έχω να δώσω καμία απάντηση. Θα κάνω μερικές ερωτήσεις. Μπορεί κάποιος να είναι ερωτευμένος με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα; Το τρίτο πρόσωπο ανανεώνει τη σχέση ή την καταστρέφει; Αντέχει κάποιος την προδοσία, μπορεί να μην εκδικηθεί;», δήλωσε με αινιγματικό τρόπο ο πρωταγωνιστής, αποκαλύπτοντας έμμεσα ότι ο ήρωας που θα υποδυθεί βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο που πρόκειται να προκαλέσει πολλές ανατροπές στη ζωή του.

Παιχνίδια Εκδίκησης – Η υπόθεση

Μία γιατρός ζει την τέλεια ζωή. Έχει μια καλή και αξιοσέβαστη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος. Κάποια στιγμή υποψιάζεται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση. Έτσι, αρχίζει να αναζητά την αλήθεια. Ανακαλύπτει, λοιπόν, ότι πράγματι ο σύζυγός της την απατά και μάλιστα με μια γυναίκα πολύ νεότερή της. Ο κόσμος της ηρωίδας καταρρέει και εκείνη θέλει πλέον να αλλάξει τα πάντα. Συνειδητοποιεί ότι ζούσε σε ένα μεγάλο ψέμα και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό. Τότε αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της και να τιμωρήσει τον άντρα της, ώστε να δικαιωθεί…

Πηγή: MyTV, Μαίρη Καράμπελα