Παγιδευμένοι: Στην κορυφή των trends η πρεμιέρα του Β’ Κύκλου

Παγιδευμένοι

Περισσότερα από 6.500 tweets για το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν.

Μία ακόμη πρεμιέρα, αυτή της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, περιλάμβανε το τηλεοπτικό πρόγραμμα το βράδυ της Δευτέρας 2/10. Οι περιπέτειες του Δημήτρη και της Άννας συνεχίζονται στον δεύτερο κύκλο και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί για να τους υποδεχθεί θερμά.

Σε συνέχεια των εξελίξεων από την πρώτη σεζόν, το αγαπημένο ζευγάρι, παντρεμένο πλέον, χαίρεται την αγάπη του. Την ίδια ώρα, και ο Σταύρος με την Αγγελική απολαμβάνουν μία σχέση γεμάτη έρωτα, ενώ η Χρύσα έχει ξεκινήσει μια νέα ζωή. Δουλεύει στο γραφείο της Άννας και ένας νέος άνδρας φαίνεται να έχει μπει στη ζωή της.

Ο Θοδωρής, μετά από προτροπή του Δημήτρη, έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο της Αστυνομίας. Ο στόχος του, όμως, γι’ αυτή την αλλαγή είναι άλλος. Ο Αλέκος, έχοντας καταστραφεί ολοκληρωτικά, προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Η Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο Σπύρος, απομακρυσμένος από το Σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ως υπεύθυνος Ασφαλείας του επιχειρηματία Πάνου Βερβερίδη.

Ένα πρωτοφανές έγκλημα ταράζει τις ισορροπίες, αφού 5 άνθρωποι βρίσκονται πεταμένοι σε ένα πηγάδι, ανάμεσά τους και ένα παιδί. Η ταυτοποίηση του ενός από τα θύματα θα σοκάρει τον Δημήτρη…

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς «Παγιδευμένοι» επιφύλασσαν θερμότατη υποδοχή στην πρεμιέρα του Β’ κύκλου στο Twitter, φτάνοντας μάλιστα το hashtag #Pagidevmenoi στην κορυφή των trends με περισσότερα από 6.500 tweets κατά τη διάρκεια της προβολής.