Παγιδευμένοι: Σοκ στο μεγάλο φινάλε μιας και… τίποτα δεν είχε τελειώσει για τους δυο τους

Παγιδευμένοι

"Δεν αρκεί μόνο μια συγνώμη. Δεν ξέρεις πόσο πόνεσα, πως ένιωσα και πως πέθανα και γω..."

Για τελευταία φορά ήρθαν στη μικρή μας οθόνη οι «Παγιδευμένοι» το βράδυ της τρίτης μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Έπειτα από δυο επιτυχημένες σεζόν, το δραματικό σίριαλ έμελλε να προβάλλει το τελευταίο του επεισόδιο επιφυλάσσοντας ωστόσο μια μεγάλη έκπληξη στους φανατικούς τηλεθεατές.

Κι αυτό μιας και όλοι είχαμε δει από την αρχή του δεύτερου κύκλου πως ο Δημήτρης, ο ήρωας που ερμηνεύει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, είναι νεκρός και το ζήτημα ήταν να μάθουμε τον λόγο και τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκε στον θάνατο. Γι’ αυτό άλλωστε και η Άννα, η ηρωίδα που μας σύστησε τηλεοπτικά την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, έμοιαζε να μην μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη.

Λίγες σκηνές προτού οι «Παγιδευμένοι» να ρίξουν αυλαία, λοιπόν, μαθαίνουμε πως η Άννα κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη. Μετά, λίγες σκηνές αργότερα, η ηρωίδα βρέθηκε να περπατάει, πνιγμένη στις σκέψεις, πλάι στην παραλία.

Ένας άνδρας περνάει από δίπλα της φορώντας κουκούλα. Η Άννα τον πλησιάζει, του κατεβάζει την κουκούλα και είναι ο… Δημήτρης.

«Σε δύο μέρες είναι η κηδεία σου, όχι» φώναξε η Άννα. «Εγώ είμαι» της είπε ο Δημήτρης και εκείνη χάθηκε στην αγκαλιά του. «Έχεις δίκιο, συγνώμη» της τόνισε επανειλημμένα όταν εκείνη άρχισε να ξεσπά εναντίον του για όσα άσχημα συναισθήματα βίωσε για τον χαμό του.

«Δεν αρκεί μόνο μια συγνώμη. Δεν ξέρεις πόσο πόνεσα, πως ένιωσα και πως πέθανα και γω. Δεν ξέρεις πως ήταν, πως κοιμόμουν τα βράδια, πως σκεφτόμουν να βάλω και γω ένα τέλος μήπως και σταματήσει ο πόνος και σταματήσω να υπάρχω, να νιώθω» φώναζε η νεαρή κοπέλα.

«Έπρεπε όλοι να νομίζουν ότι είμαι νεκρός, για να μην κινδυνεύσει κανείς. Έπρεπε να ζήσει το παιδί, Άννα» πρόσθεσε ο Δημήτρης για να εξηγήσει στη συνέχεια στην αγαπημένη του όλο το σχέδιο που έστησαν με τον Ανδρέα.

Λίγο αργότερα, δε, στην αποκάλυψη πως είναι για πρώτη φορά έγκυος, χαμόγελα φώτισαν τα πρόσωπα και των δυο για να ρίξουν οι «Παγιδευμένοι» αυλαία με happy end…