Οι Μαύροι πίνακες έκαναν πρεμιέρα και η Αγάπη, Λένα Παπαληγούρα σπάραξε στο νεκρό σώμα της κόρης της

Μαύροι πίνακες

"Παιδί μου, παιδί μου! Αγάπη μου! Τι σου έκαναν; Γιατί, αγάπη μου;" φώναζε στην πρεμιέρα για τη σειρά "Μαύροι πίνακες" του STAR.

Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα ήλθαν οι «Μαύροι πίνακες» της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου, tο βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Από τα πρώτα λεπτά, δε, η αστυνομική σειρά έδειξε πως ήρθε για να καθηλώσει, τουλάχιστον τα social media, με την ατμοσφαιρική φωτογραφία της.

Εν αρχή ειν’ το… έγκλημα, ωστόσο, μιας και οι «Μαύροι πίνακες» έκαναν πρεμιέρα με τον φόνο μιας νεαρής κοπέλας στο πρόσωπο της οποίας ο δολοφόνος είχε ζωγραφίσει έναν μαύρο πίνακα. Ο λόγος για την κόρη της Αγάπης και του Νίκου, που ερμηνεύουν η Λένα Παπαληγούρα και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Μόλις η αστυνόμος, η οποία ανέλαβε την υπόθεση, κλήθηκε να ενημερώσει τους γονείς για τον χαμό της κόρης τους, η ηρωίδα της Λένας Παπαληγούρα λύγισε στην σκέψη πως θα συναντούσε για τελευταία φορά την κόρη της νεκρή λίγα λεπτά αργότερα.

Αυτή ήταν και η πλέον καθηλωτική σκηνή του πρώτου αυτού επεισοδίου για τη νέα σειρά «Μαύροι πίνακες» μιας και η Αγάπη δεν μπόρεσε να αντέξει την εικόνα του άψυχου κορμιού της κορούλας της, παγωμένου, να στέκει εμπρός της.

«Παιδί μου, παιδί μου! Αγάπη μου! Τι σου έκαναν; Γιατί, αγάπη μου; Παιδάκι μου, παιδάκι μου, μίλα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Αγάπη, στα ψυγεία του τοπικού νοσοκομείου, για να μονολογήσει εν συνεχεία «πνίγομαι» και να ξεσπάσει σε κραυγές σπαραγμού.

Αμέσως τότε η ιατροδικαστής έσπευσε κοντά της με την κεντρική ηρωίδα της νέας σειράς του STAR, «Μαύροι πίνακες» να μην μπορεί να βαστάξει τον πόνο και να συνεχίσει, έχοντας πλαντάξει στο κλάμα, να αναρωτιέται «που είναι το παιδάκι μου; Το παιδάκι που είναι;».