Ναυάγιο – Ο Γιάννης Στάνκογλου συντάραξε στα τελευταία λόγια του Ιπποκράτη: «Έρχομαι να σε βρω μάνα»

Ναυάγιο

"Το μόνο που ήθελα, ήταν μια οικογένεια. Τίποτα άλλο. Μια μάνα για τον Ορφέα, μια μάνα που δεν την είχα εγώ..."

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η σειρά «Ναυάγιο» του MEGA μιας και το βράδυ της Παρασκευής ήρθε, εκτάκτως, το προτελευταίο επεισόδιο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κι αυτό έμελλε να βαφτεί στα χρώμα του αίματος μιας και ένας κεντρικός ήρωας αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο λόγος για τον Ιπποκράτη, τον οποίο και «ντύθηκε» με μεράκι αυτή την τηλεοπτική σεζόν ο Γιάννης Στάνκογλου.  Αν και από την αρχή σχεδόν του επεισοδίου ο ήρωας είχε στραμμένο το όπλο στην Ειρήνη, σε διακοπτόμενες σκηνές, στα τελευταία λεπτά το έστρεψε στην δική του καρδιά συνταράσσοντας το τηλεοπτικό κοινό του Μεγάλου καναλιού.

Εύλογα, δε, η νεαρή ηρωίδα που υποδύεται η Αναστασία Παντούση έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί το σοκ της για αυτή την έκβαση την στιγμή που εισέβαλλαν οι αστυνομικοί στο σπίτι. «Τελείωσαν, τελείωσαν όλα. Τελείωσαν» είπε μόνο, χαμένη, στην αγκαλιά του Πέτρου.

«Το μόνο που ήθελα, ήταν μια οικογένεια. Τίποτα άλλο. Μια μάνα για τον Ορφέα, μια μάνα που δεν την είχα εγώ. Που έκανα λάθος μου λες; Που έκανα λάθος; Να τον προσέχεις, ακούς; Να μου τον προσέχεις. Έρχομαι να σε βρω μάνα» ψέλλισε ο Ιπποκράτης στα τελευταία του λόγια και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Το «Ναυάγιο» του MEGA ρίχνει οριστική αυλαία την Κυριακή με το τελευταίο του επεισόδιο.