Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έπεσε η αυλαία μετά από 11 χρόνια με τον πιο σουρεάλ τρόπο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Έτσι ολοκληρώθηκε, πανηγυρικά, το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" όταν και βρέθηκαν μαζί όλοι οι συντελεστές!

Για τελευταία φορά, με νέο επεισόδιο, ήρθε το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha το βράδυ της Κυριακής. Ύστερα από 11 συνεχή χρόνια, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η αγαπημένη κωμική σειρά έριξε οριστική αυλαία με έναν απολαυστικό ομολογουμένως τρόπο.

Ειδικότερα, την ώρα που ο Ηλίας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Τούλα και περίμενε μια απάντηση… όλα έμελλε να ανατραπούν σε μια στιγμή! Κι αυτό μιας και στις υπόλοιπες, παράλληλες, ιστορίες οι περισσότεροι ήταν έτοιμοι για φυγή είτε για διακοπές είτε για μετανάστευση είτε για διαχωρισμό της φαντασίας με την πραγματικότητας.

Έτσι στο ένα πλάνο ο Μηνάς είπε «φύγαμε» στη Βούλα και στον Βαγγέλη και στο επόμενο πλάνο βρέθηκαν να παίρνουν μαζί τον Μπάμπη και την Ξένια μαζί με την κόρη και το εγγονάκι τους.

Όλοι μαζί, δευτερόλεπτα αργότερα, μεταφέρθηκαν στο διπλανό πλατό για να συναντήσουν τη Ζωή και τον Φάνη και φυσικά να τους πάρουν και αυτούς μαζί τους. Έτσι, διασχίζοντας όλο τον χώρο που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια τα γυρίσματα για το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κατέληξαν στο σαλόνι του σπιτιού του κυρ Ηλία.

«Τι θα γίνει; Θα μου πεις; Θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο; Μούσια έβγαλα μέχρι να απαντήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, που ερμηνεύει από το πρώτο επεισόδιο της σειράς ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, για να του απαντήσει η Τούλα ως εξής. «Ωραία, εντάξει! Θρησκευτικό αλλά πρέπει να βρω και το νυφικό».

Τότε ήταν που εισέβαλλαν όλοι οι ήρωες στο σαλόνι για να πέσει με τρόπο πανηγυρικό και πολλά επιφωνήματα χαρά, οριστικά, η αυλαία για την σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha το βράδυ της Κυριακής.