Milky Way: Οριστικά για την επόμενη σεζόν η νέα σειρά του MEGA

Milky Way

Ποια είναι η υπόθεση και ποιοι οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς;

Εδώ και έναν περίπου χρόνο έχει γίνει γνωστή η συνεργασία του MEGA με τον Βασίλη Κεκάτο, με αφορμή την προβολή της νέας του σειράς με τίτλο Milky Way. Πρόκειται για παραγωγή που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών το 2022, η οποία θέτει ήδη πολύ ψηλά τον πήχη της καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η πρεμιέρα της βραβευμένης μίνι σειράς μετατίθεται οριστικά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ποια είναι η υπόθεση και ποιοι οι συντελεστές της σειράς;

Το Milky Way αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας μεταφέρουν σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη. Η ιστορία της σειράς παρακολουθεί τη ζωή της 17χρονης Μαρίας, μιας κοπέλας που τελειώνει το Λύκειο και ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Όμως, τα όνειρά της διακόπτονται απότομα, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Τάσο, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της πόλης της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της στέκονται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, θέτοντάς της ωστόσο αρκετούς περιορισμούς. Ο ερχομός του Τζο, ενός αγοριού που σε τίποτα δεν θυμίζει τη συντηρητική κοινωνία της πόλης της, στη ζωή της Μαρίας αναμένεται να αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο σκέψης της. Ουσιαστικά τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνην ή να ανατρέψει όλα τα δεδομένα;

Milky Way

Το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς περιλαμβάνει σπουδαίους ηθοποιούς, όπως η Ακύλλας Καραζήσης, η Θέμις Μπαζάκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Γιούλικα Σκαφιδά και πολλοί άλλοι. Σημειώνεται ότι το Milky Way αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Series Mania στην πόλη Λιλ της Γαλλίας στα μέσα Μαρτίου, μεταξύ μόλις επτά ακόμη σειρών που επιλέχθηκαν από όλο τον κόσμο.