Μαμά Στα Κρυφά: Τα πάντα γύρω από τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ

Μαμά στα Κρυφά

Αντίνοος Αλμπάνης και Τζένη Θεωνά σε μία ανατρεπτική συνεργασία.

Μία νέα οικογενειακή, αισθηματική κομεντί θα εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ1 την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβρη. Μετά την «Τούρτα της Μαμάς», το «Ζακέτα να πάρεις» και το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που έκαναν τη δική τους αίσθηση, η Δημόσια Τηλεόραση φέρνει μία καινούργια κωμωδία στους δέκτες μας. Ο τίτλος της είναι Μαμά Στα Κρυφά και βασίζεται στο ιταλικό format «Non dirlo al mio capo» (Μην Το Πεις Στο Αφεντικό Μου).

Κεντρική ηρωίδα της σειράς είναι μία γυναίκα στα 30 και κάτι, που ζει ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Απόφοιτη της Νομικής, έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους. Η μοίρα, όμως, αποφασίζει διαφορετικά για εκείνη… Το νήμα της ζωής κόβεται ξαφνικά για τον σύζυγό της και η νεαρή γυναίκα μένει χήρα, με δύο παιδιά, χωρίς δουλειά και με πολλά χρέη.

Δεν προλαβαίνει να θρηνήσει, δεν έχει καν την πολυτέλεια να κλάψει. Πρέπει να βρει άμεσα λύση, γιατί όσο καθυστερεί τόσο τα χρέη μεγαλώνουν. Αφού έρχεται αντιμέτωπη με πολλές κλειστές πόρτες, παίρνει το μάθημά της κι έτσι αρχίζει να κρύβει κάποιες… λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, όπως για παράδειγμα το ότι έχει… δύο παιδιά.

Έτσι, καταφέρνει να πιάσει δουλειά ως ασκούμενη στη νομική εταιρεία ενός ισχυρού και κυνικού δικηγόρου, που τυγχάνει να είναι και πολύ γοητευτικός. Ο ίδιος, βέβαια, δηλώνει φανατικός εργένης, δεν του αρέσουν τα παιδιά και οι γάμοι, αφού ξέρει από πρώτο χέρι ότι οι περισσότεροι καταλήγουν σε δύσκολα διαζύγια.

Στα νέα της καθήκοντα η ασκούμενη δικηγόρος ανταπεξέρχεται με μεγάλη επιτυχία και κερδίζει την εκτίμηση του εργοδότη της που, όσο περνάει ο καιρός, της αναθέτει όλο και πιο σημαντικές υποθέσεις. Η στενή τους συνεργασία φέρνει σε δύσκολη θέση τη νεαρή γυναίκα, γιατί κάποια στιγμή «στερεύουν» και τα ψέματά της. Η ορισμένες φορές περίεργη συμπεριφορά της τον παραξενεύει, ενώ παράλληλα κι εκείνη δεν μένει ανεπηρέαστη από τη γοητεία του. Έτσι, η κατάσταση ανάμεσά τους περιπλέκεται…

Τη μεταφορά του σεναρίου έχει αναλάβει ο έμπειρος Πάνος Αμαραντίδης, ενώ τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Νίκος Ζαπατίνας. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων τους Αντίνοο Αλμπάνη, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου και Νικολέτα Καρρά, ενώ η εκτέλεση της παραγωγής ανήκει στην εταιρεία Primavisione.

Πηγή: Τηλεθεατής, Χρύσα Παχούμη