Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν για τους ρόλους τους

Μάγισσα

Meet The Cast: Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Οκτώβριο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Λίγο πριν ξετυλίξει τον μύθο της, συναντάμε κάποιους από τους ήρωές της, που θα μας μυήσουν στον μαγικό της κόσμο.

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας. Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους. Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.

Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Στην ατέρμονη πάλη για δύναμη και επιρροή, μια απρόβλεπτη σύγκρουση γεννιέται. Η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία. Η Λεώνη, πλανόδια ηθοποιός, τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Αντόνιο Ρούσσο, Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του Τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον Καθολικισμό. Όμως, ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν πολλά περισσότερα.

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…