Maestro: Σοκ με την δολοφονία εν πλω στα τελευταία λεπτά – Ποιος ήρωας σκοτώθηκε;

Maestro

Έτσι ακριβώς όπως έκλεισε ο πρώτος κύκλος, έκλεισε και ο δεύτερος για το Maestro με ένα πτώμα στη θάλασσα!

Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, για την φετινή σεζόν, ήρθε το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τη νύχτα της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Κι αυτό το φινάλε, βεβαίως, έμελλε να αφήσει με ένα πολύ σημαντικό… ερωτηματικό το τηλεοπτικό κοινό.

Κάτι που συνέβη καθώς το έκτο και τελευταίο επεισόδιο για την δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, Maestro βάφτηκε στο αίμα. Μια απρόσμενη δολοφονία έλαβε χώρα στα τελευταία λεπτά εν πλω με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας κεντρικός ήρωας της ιστορίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο λόγος για τον Φάνη, τον οποίο και υποδύεται με μαεστρία ο Φάνης Μουρατίδης!

Μαζί με την σύζυγο του, την οποία και «ντύνεται» η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ο Φάνης γυρνούσε στο νησί με ένα σκάφος από πάρτι όπου και είχαν δώσει νωρίτερα το παρών. Ξαφνικά αυτό όμως σταματάει, στα ανοιχτά, οι δυο οδηγοί του γυρνούν προς το μέρος του ζευγαριού και βγάζουν πιστόλι για να σημαδεύσουν τον ήρωα.

Δίχως ιδιαίτερο, ομολογουμένως, δισταγμό, ο Φάνης πυροβολείται στο κεφάλι ενώ στο αμέσως επόμενο πλάνο ακούγεται ένας ακόμα πυροβολισμός χωρίς να γνωρίζουμε εάν και η σύζυγος του έπεσε νεκρή στην ίδια αυτή ενέδρα θανάτου.

Και έτσι το Maestro έριξε αυλαία με τον δεύτερο του κύκλο για να επιστρέψει το φθινόπωρο με τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο στο MEGA και στο Netflix.