Zappit

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ένας νέος έρωτας γεννιέται

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, Κυριακή 27/10 (21:00, Alpha) – Ο Λάμπρος Σεβαστός χτυπάει με το αυτοκίνητό του ένα βράδυ την πανέμορφη τσιγγανοπούλα Σαλώμη Μπόχου. Αυτό το ατυχές γεγονός, γίνεται η αρχή ενός ανατρεπτικού έρωτα. Ο πλούσιος κληρονόμος ερωτεύεται μια τσιγγάνα.

Όταν μαθαίνουν γι’ αυτόν τον έρωτα ο Βαρόνος και η Ζανέτ Σεβαστού γίνονται έξαλλοι με τον γιο τους. Αντίθετα οι γονείς της Σαλώμης, ο Ζάκουλας και η Χαλιμά, κάνουν τα πάντα για να εκμεταλλευτούν τη σχέση της κόρης τους με το πλουσιόπαιδο. Τον ίδιο καιρό η αδελφή Κατσάμπα τρέμει γιατί οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο σκελετός που παρουσιάζει ως λείψανα της Αγίας Καλέντουλας είναι μεν αρχαία, αλλά ανήκουν σε άντρα και όχι σε γυναίκα.

Την ίδια στιγμή την πιέζει ο Σώτος Πούλος, ο οποίος προς το παρόν δεν γνωρίζει ότι η αδελφή Κατσάμπα έχει κλέψει έναν αρχαίο σκελετό από την ανασκαφή της Καλαμπούτας. Και δεν φτάνουν τα καπρίτσια του Λάμπρου με την τσιγγανοπούλα, κάνει και νερά στην πάμπλουτη Αϊσέ. Πράμα που εκνευρίζει αφόρητα τους γονείς του, Βαρόνο και Ζανέτ, γιατί ήδη η συμπεθέρα Χαντισέ Βουρδάμπεη κάνει παράπονα στη Ζανέτ για την αδιαφορία του Λάμπρου προς την κόρη της.

Την ίδια στιγμή, η Μαρουσώ υποφέρει μακριά από τον Τέρη Φορτουνάκη. Η μάνα της, η σκληρόκαρδη Αλέξις Βροντάκη την έχει φυλακίσει στο δωμάτιο της. Βέβαια, η Μαρουσώ βρίσκει πάντα ευκαιρίες να συναντά τον καλό της. Και παράλληλα, την Γαβριέλα την τρελαίνουν μια σειρά από ανυπόγραφες επιστολές που δέχεται, οι οποίες μιλάνε για τους χαμένους γονείς της και την αδερφή της, που έχει να την δει από τότε που ήταν μαζί στο ορφανοτροφείο της Αγίας Θέκλας…

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.