Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα επιστρέφει απόψε με ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Όλα όσα θα δούμε στην πολυσυζητημένη κωμωδία του Alpha.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα έρχεται και πάλι απόψε στις 21:00, στη συχνότητα του Alpha, με ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο.

Το ψέμα της ηγουμένης Κατσάμπα έπιασε τόπο και η Μονή έχει γεμίσει προσκυνητές. Ο Σώτος Πούλος, όμως, εξακολουθεί να εκβιάζει την ηγουμένη ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, κάνει την εμφάνισή της στην Παπαριά, η οικογένεια Βουρδάμπεη και όλα αλλάζουν. Την ίδια ώρα στον τσιγγάνικο μαχαλά, η Σαλώμη δεν υποκύπτει στη θέληση των γονιών της να παντρευτεί τον Τάκο.

Όσα θα δούμε απόψε στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Η λατρεία της Αγίας Καλέντουλας στο μοναστήρι της Παναγιάς της Συντρέχτρας αρχίζει να παίρνει διαστάσεις. Όλο και περισσότεροι πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν τα θαυματουργά οστά της Αγίας που έδρασε στην Αλεξάνδρεια τον 3ο μ.Χ. αιώνα. Δεκάδες πιστοί γιατρεύονται μετά το προσκύνημα των οστών και μόνο η αδελφή Κατσάμπα και η Αλέξις Βροντάκη ξέρουν ότι τα οστά της δήθεν αγίας Καλέντουλας είναι ο σκελετός της πεθεράς της Αλέξις. Ταυτόχρονα ο Λάμπρος Σεβαστός ανακοινώνει στον πατέρα του και την μητέρα του ότι αγάπησε μια ξένη. Οι γονείς στην αρχή αντιδρούν αλλά κατόπιν υποχωρούν εντελώς όταν μαθαίνουν ότι η κοπέλα που αγάπησε ο γιόκας τους είναι η Αϊσέ Βουρδάμπεη, κόρη του Τούρκου μεγιστάνα Οσμάν και της Χαντισέ Βουρδάμπεη. Τον ίδιο καιρό στον τσιγγάνικο μαχαλά ο Τάκος Τούπας είναι τρελά ερωτευμένος με την πανέμορφη Σαλώμη, αλλά η Σαλώμη δεν τον θέλει.