Grand Hotel: Το νέο ανατρεπτικό τρέιλερ και το μυστήριο με την αιματοβαμμένη στολή

Grand Hotel

Το Grand Hotel ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Με ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό την προβολή της σειράς Grand Hotel στον ANT1 με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκυοράκη. Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τους τρεις πρωταγωνιστές: Γιάννη Κουκουράκη, Γιώργο Γεροντιδάκη και την Καλλιόπη Χάσκα σε δύο σημεία του ξενοδοχείου με τις συναντήσεις τους να μεταφέρουν μυστήριο αλλά και μία εσωτερική ένταση.

Γρίφος παραμένει η ματωμένη στολή εργασίας που φαίνεται στο τέλος και που παραπέμπει σε κάποιο φόνο. Όπως όλα δείχνουν, τα μυστικά πίσω από τις κλεισμένες πόρτες θα είναι πολλά και αρκετοί αναρωτιούνται αν οι τρεις τους θα είναι το ερωτικό τρίγωνο της σειράς.

Κηφισιά 1925. Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί… Ένας απαγορευμένος έρωτας… Ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα… Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά!

To Grand Hotel, μάλιστα, φιγουράρει ήδη στα trends του X χωρίς να έχει ξεκινήσει καν, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η αναμονή του κοινού είναι τεράστια.