Grand Hotel: Εντυπωσιάζει η on camera μεταμόρφωση όλων των συντελεστών

Grand Hotel

Grand Hotel, όλα τα μυστικά θα μένουν από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται, καθώς φαίνεται, η νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, Grand Hotel, προκειμένου να έρθει προσεχώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κηφισιά 1925. Η ιστορία του νέου αυτού φιλόδοξου σίριαλ μας γυρίζει πίσω στο μακρινό 1925 σε ένα ακριβό ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Η ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Η απρόσμενη άφιξη του αδερφού της, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί. Ένας απαγορευμένος έρωτας. Ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα. Ένα ξενοδοχείο γεμάτο μυστικά!

Τη σκηνοθεσία του Grand Hotel υπογράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης που μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί σειρές όπως οι «Φιλοδοξίες», «Βέρα στο Δεξί», «Τα Μυστικά της Εδέμ», ενώ πιο πρόσφατες δουλειές του ήταν το «Έλα στη Θέση μου» και ο «Παράδεισος των Κυριών» στον Alpha.

Το σενάριο της σειράς είναι της Δήμητρας Τσόλκα, που έχει συνυπογράψει τα κείμενα για τις σειρές «Το Σόι Σου», «Σπίτι είναι» και «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Πριν από λίγη ώρα, ωστόσο, κυκλοφόρησε και ένα απόσπασμα από τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των περισσότερων ηθοποιών στους ρόλους που θα υποδυθούν στο Grand Hotel του ΑΝΤ1. Σε αυτό, ανάμεσα σε άλλους, παρακολουθούμε την Καλλιόπη Χάσκα, τον Τάσο Νούσια, την Κόρα Καρβούνη, τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον Μιχάλη Συριόπουλο και τον Αλέξανδρο Βάρθη.