Γη της Ελιάς: Θύμα απαγωγής η Ειρήνη – Σε πανικό Δημοσθένης και Ασπασία

Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.

Δύσκολες ώρες αναμένεται να περάσει η οικογένεια Καπερνάρου στον τέταρτο κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Μία απρόσμενη εξέλιξη προκαλεί τον απόλυτο τρόμο σε Δημοσθένη και Ασπασία, φέρνοντας για άλλη μια φορά τα πάνω-κάτω στη ζωή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, κάποιοι άνθρωποι του υποκόσμου βάζουν στο στόχαστρό τους το πιο αγαπημένο πρόσωπο του μαφιόζου, με απώτερο σκοπό να του αποσπάσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Έτσι, οργανώνουν την απαγωγή της κόρης του, Ειρήνης. Πίσω από αυτή την εγκληματική πράξη φαίνεται να κρύβεται μία επικίνδυνη σπείρα, που θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει τον σκοπό της, βάζοντας σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή της κοπέλας.

Τα μέλη της οργάνωσης παρακολουθούν ανελλιπώς και με προσοχή τις κινήσεις της Ειρήνης και όταν βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία την αρπάζουν την ώρα που περπατάει στον δρόμο. Αμέσως τη βάζουν σε ένα αυτοκίνητο, αφού πρώτα της κλείνουν τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι και τη μεταφέρουν σε μία σκοτεινή αποθήκη, όπου βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη.

Μάλιστα, εγκέφαλος αυτής της απαγωγής φαίνεται να είναι μία άκρως επικίνδυνη γυναίκα. Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης, μαθαίνοντας ότι η κόρη του έχει πέσει θύμα απαγωγής, τρελαίνεται από φόβο και αγωνία, ενώ τα ίδια συναισθήματα κατακλύζουν και την Ασπασία. Εν τω μεταξύ, ακόμη ένα πρόσωπο που αγωνιά για την τύχη της κοπέλας είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο Παρασκευάς, ο οποίος αυτές τις δύσκολες ώρες συνειδητοποιεί πόσο πολύ την αγαπάει τελικά.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους άντρες του να βρουν τη μοναχοκόρη του, ενώ ύστερα από παρότρυνση της γυναίκας του απευθύνεται και στην Αστυνομία. Ο Κουράκος αναλαμβάνει την υπόθεση και τους υπόσχεται ότι θα βρει σύντομα την Ειρήνη. Ωστόσο, οι κινήσεις του Δημοσθένη γίνονται αντιληπτές από τους απαγωγείς, οι οποίοι θυμώνουν μαζί του. Έτσι, η εγκέφαλος της σπείρας στέλνει ένα μήνυμα στον μαφιόζο μέσω της κόρης του, προειδοποιώντας τον να σταματήσει, διότι αν κάνει την παραμικρή λάθος κίνηση, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Η Γη της Ελιάς, ο 4ος κύκλος έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.