Γη της ελιάς: Σοκαριστική αυλαία για τον τρίτο κύκλο με τον γάμο να «τυλίγεται» στις φλόγες

Έτσι έριξε αυλαία ο τρίτος κύκλος για την "Γη της ελιάς" η οποία και θα επανέλθει το φθινόπωρο, για τέταρτη χρονιά, στο Μεγάλο Κανάλι.

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης η «Γη της ελιάς» με την τρίτη της σεζόν καθώς προβλήθηκε, στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού, το τελευταίο της επεισόδιο. Μάλιστα, όπως καλά γνωρίζει να δίνει ο Ανδρέας Γεωργίου στο τηλεοπτικό κοινό, το φινάλε της επιτυχημένης καθημερινής σειράς έμελλε να φέρει ανατροπές και στεναχώριες.

Κι αυτό μιας και όλα ήταν έτοιμα για το πιο χαρμόσυνο γεγονός, τον γάμο της Αθηνάς Νομικού με τον Τζον Μακρίδη. Αυτή άλλωστε να θα ήταν και η πρώτη φορά που η Άντζελα Γκερέκου και ο Απόστολος Γκλέτσος, μέσω των δυο ηρώων τους, θα ενώνονταν καλλιτεχνικά με τα δεσμά του… πολιτικού γάμου.

Επειδή όμως η «Γη της ελιάς» αναμένεται να επανέλθει στη μικρή μας οθόνη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με τον τέταρτο της κύκλο, κάθε άλλο παρά ευχάριστο θα μπορούσε να είναι τούτο το φινάλε. Γι’ αυτό και, όταν όλοι ήταν έτοιμοι να χαρούν για την ξεχωριστή στιγμή της Αθηνάς και του Τζον, ένα γεγονός έμελλε να επισκιάσει αυτή την χαρά.

Ειδικότερα, μπορεί ο Ισίδωρος Βρεττάκος να ονόμασε συζύγους τους δυο ήρωες της σειράς «Γη της Ελιάς» αλλά τα πλάνα που ακολούθησαν έγραψαν το φινάλε του τρίτου κύκλου με μελανά χρώματα. «Θέλω να ευχηθώ μόνο χαρές! Από εδώ και μπρος να βρισκόμαστε μόνο σε χαρές και σε γλέντια» επισήμανε η Αθηνά απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους στον γάμο και μετέπειτα στο τραπέζι που ακολούθησε αυτόν.

Το σπίτι του Μάνου όμως είδαμε σε μια σκηνή να τυλίγεται στις φλόγες. Γι’ αυτό και ο ήρωας που «ντύνεται» με μαεστρία ο Τάσος Ιορδανίδης βγήκε αλαφιασμένος από τον χώρο που γινόταν το γλέντι και έπεσε πάνω στον Στάθη.

«Με πήρε το παιδί τηλέφωνο και ούρλιαζε! Κάτι συμβαίνει στο σπίτι! Δεν κατάλαβα όμως καλά γιατί είχε βαβούρα. Μπορεί να μου κάνει και πλάκα βέβαια γιατί δεν την πήραμε στο γλέντι αλλά την πάτησα μια φορά με την σκωληκοειδίτιδα, δεν πρόκειται να την ξαναπατήσω».

Αυτά τα λόγια ήταν αρκετά για να κάνουν τον Στάθη να πάρει με την μηχανή τον Μάνο και να… πετάξουν μέχρι το σπίτι. Οι δυο άνδρες έφτασαν και το είδαν να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

«Αγγελική» φώναξαν και οι δυο με μια φωνή για να πέσει, ακριβώς σε εκείνο το σημείο, η αυλαία της τρίτης σεζόν για την «Γη της ελιάς» στο Μεγάλο Κανάλι.